TV8’Nin başarılı programı olan Survivor’u karıştıran haber. İşte Taner Tolga Tarlacı’dan gelen Turabi diskaliye oldu iddiası. Peki Turabi elenecek mi ?
Survivor All Star yarışması kadrosuna alınmayan, sosyal medyada 3T olarak bilinen Taner Tolga Tarlacı’ya ait olduğu ileri sürülen bir hesaptan bugün ilginç bir iddia ortaya attı.

Survivor’un eski yarışmalarından birine katılan ve halkın beğenisini kazanan Taner Tolga Tarlacı, Survivor All Star kadrosuna alınmamış, bu büyük tepki çekmişti. Turabi’nin alınıp 3T’nin alınmaması, Turabi’nin Taner Tolga Tarlacı yerine alındığı iddia edilmişti. Bugün 3T’den ortalığı karıştıran bir iddia geldi.

Taner Tolga Tarlacı’nın paylaştığı iletiye göre, Turabi Çamkıran elendi, yerine ise kendisi çağırılıyor..

Ancak bu ihtimalin bir hayli zor olduğu kaydediliyor.  Survivor'da diskalifiye işlemleri normal şartlarda canlı yayınlarda açıklandığı için bu iddianın doğruluğu sorgulanır nitelikte. Kaldı ki Survivor'dan diskalifiye olmak için bir gerekçenin de bulunması gerektiği ancak böyle bir gerekçenin de canlı yayınlarda yaşanmadığı ifade edilirken Taner'in bu iddiasının gündeme gelmek için olabileceği şeklinde de farklı bakış açıları var... 

Hatırlanacağı üzere Survivor Yarışması’nın ikinci sezonunda yarışan Taner Tolga Tarlacı’ya Acun Ilıcalı'yı tehdit ettiği gerekçesiyle 5 ay hapis cezası verilmiş ve ceza 5 yıl süreyle ertelenmişti. Bu noktada Taner'in, yeniden Survivor'a çağrılması uzak ihtimal

İşte o paylaşım;