Bu pazara en hakim isimlerden, Didube 2013’ün ortakları, Muammer Saka ve Ömer Sarı da, Gürcistan Yatırımlarının Danışmanlığı’nı Turtaş Grup’a teslim ederek, büyüyen pazar içerisinde önemli bir hamleye imza attılar. 
Didube 2013’ün Turtaş Grup ile kurduğu bu birliktelik, şimdi Başkent Tiflis’te 60 milyon dolarlık ticaret hacmi yaratacak bir projeyle taçlanıyor: Dünya Gazetesi’nin haberine göre;  Gürcistan ticaretinin kalbi olarak kabul edilen Tsereteli bölgesinde inşaatı süren Didube Piazza; 12,5 dönümlük arazi üzerine 2600 metrekare kapalı alanda antrepo hizmeti, toplam 550 metrekare olan soğuk hava depoları ile sanayici ve üreticilere hizmet vermeyi amaçlıyor. 2017 yılında hizmete girmesi beklenen projenin, Türk sanayici ve üreticilerin, ürünlerini son kullancıya daha rahat ulaştırabileceği 30 mağaza ile hizmet sunacak Didube Piazza’nın; hukuk, mali danışmanlık ve tercümanlık hizmetlerini de içeren tam hizmet modeli ile bölgenin yeni iş ve ticaret kompleksi olacağı öngörülüyor.  
Engin Turhan: “Yatırımcılar Tecrübeli Ortaklar Arıyor.”
Didube Piazza’nın yeni iş modelinin fikir sahibi de olan Turtaş Grup'un Genel Müdürü Engin Turhan, Gürcistan’da 12 yıl boyunca çalıştıkları kurumlar arasında Anadolu Holding, Alfill Yapı Kimyasalları, Proctor&Gamble Artı Grup, Gürcistan Savunma ve Enerji Bakanlıkları, Tiflis Belediyesi gibi önemli ortaklar bulunduğunu belirtirken, Gürcistan'da bulunan tüm yatırımcıların tecrübeli iş partnerleri aradığını ekliyor. 
Didube Piazza projesinin tamamlanmasının ardından, projenin işletmesini de devralacak olan Turtaş Grup’un, Gürcistan’da, inşaat ve yatırım danışmanlığı sektörlerinin yanı sıra, mimari tasarım ve yenilenebilir enerji sektörlerinde de yatırımları bulunuyor.   
Gürcistan Ekonomisi yatırıma çok müsait.
 Kafkasya'nın en hızlı büyüyen ekonomisi olan Gürcistan’ın, inşaat sektörü de 2013 yılından bu yana düzenli olarak büyümeye devam ediyor. Galt & Taggart araştırma şirketinin raporuna göre; Gürcistan inşaat pazarı 2015 yılında petrol hattı yatırımları ile %15.2 oranında büyüme kaydetti. Aynı raporda, 2016 yılında da %5.3’lük büyüme beklentisi olduğu belirtiliyor. Yine Gürcistan’da, konut üretiminin yanı sıra ticaret kompleksi inşaatları da benzer biçimde artış gösterirken, inşaat sektöründe de Türk firmaları giderek daha fazla söz sahibi oluyor.