1978 - 2002 yılları arasında üretilen Toyota Supra, Japon marka tarafından yeniden ele alınırken, yeni Supra casusa yakalandı.

Aslında proje ilk olarak 2012 yılında duyuruldu. Ardından 2014 Detroit Otomobil Fuarı’nda FT-1 adlı konsept orata çıkarıldı. Bu konsept, tasarımıyla dikkat çekici bir araçtı. Bugün ise Supra severler için sevindiren gelişmeler yaşanıyor.



Casus fotoğrafları yayınlanan otomobilin teknik detaylarına dair henüz net bilgi yok. ancak aracın dört ya da altı silindirli bir motora sahip olması bekleniyor.

Öte yandan casus fotoğraflardan anlaşılana göre, aracın ön kısmı FT-1 konseptine benziyor. Arka taraftaysa her ne kadar birer tane yuvarlak far lambası görünse de, Supra ile özdeşleşmiş sıralı dört fardan vazgeçebileceklerini düşünmüyoruz. Ayrıca yeni Supra uzunca bir kapıya sahip.



Casus fotoğraflarda elde edilen en net görüntü ise aracın iç mekanı. Orta konsolda, konsoldan çıkıntı şeklinde bir ekranın yer aldığı görülüyor. Kadran ise şaşırılmaması gereken şekilde bol rakamlı görünüyor. Ayrıca yeni Supra’ın içi çok fazla tuşla boğulmayacak gibi duruyor…