Magic Face, tarafımızca üretilen bir Yüz tanıma sistemidir.  Biz de böylesi bir hizmet türünden faydalanmanız ve tüm ürünleri www.perkotek.com sitesi üzerinden alternatifleri ile görmeniz bakımından bir yardım sağlamayı ihmal etmemekteyiz. Her konuda özverili olan firmamız, tamamen doğru bir altyapı üzerinden kullanılacak olan ürünleri değerlendirme anlamında da sizlere kalıcı çözümler ulaştıracak ve ürünleri denetleme fırsatları sunmayı da ihmal etmeyecektir.

Gizli oda ve kasa şifreleme amacıyla da kullanılabilir!

 

Sadece personel takibi noktasında değil, ayrıca gizli oda ve kasa gibi alanları şifreleme konusunda da %100 çözüm önerisi ulaştırmaktadır. Bu nedenden dolayı da Türkiye’nin en popüler görülen ürünleri arasında gösterilir. Yüz tanıma ürünleri herhangi bir el teması olmamasından dolayı diğer ürünlere nazaran çok daha fazla uzun ömürlüdür. Bu da teknik altyapının yüksekliği ve doğru çözümler ulaştırılması noktasında öncü bir ürün tercihi yapmanız açısından önemlidir. Siz de böylesi bir ürüne tek tıkla ulaşmak ve %100’e kadar kaliteli sonuçlar almak açısından hemen sitemize girişinizi yapın, pek çok ürün türünü görme şansları elde edin.

 

Her konuda sizleri ön plana taşıyan ve bu noktada da kaliteli ürünleri denetleme avantajları sunan Perkotek, Yüz tanıma sistemleri ile beraber en cazip ortam zeminlerinden de faydalanma şansları vermektedir. Günden güne daha fazla kişinin dikkatini çeken ürünleri denetleme amacıyla siz de hemen sitemize girişinizi yaparak, ürün türlerinin tamamını görme şansları elde edin. Bu noktada devasa sonuçlar elde etmek artık kaçınılmaz bir durum olarak göze çarpacağı gibi, herkesin de alanında personel takibini sorunsuzca yapmasını sağlayacak olan ürün türlerini satışa sunmayı ihmal etmemekteyiz. Bu sayede artık hizmetler almak ve ürünleri tam anlamıyla değerlendirmek günümüz teknolojisinde çok sık göze çarpan bir durumdur!