Marka şehre marka projeler üreten ve kısa sürede hayata geçiren Gündoğan İnşaat, kentin en gözde mekanlarına inşa ettiği konutlarla Konya’da İnşaat ve Konya’da Emlak sektöründe lider firma olma özelliğini korumaktadır. Beyşehir Çevre Yolu üzeri Başkent Hastanesi civarında hayata geçirdiği projeyle bölgeye ayrı bir renk katacak.

Dilerseniz Konya’da İnşaat ve Konya’da Emlak sektöründe uzun süre konuşulacağa benzeyen Tuğra Sitesi hakkında bilgi verelim; Salonda ve oturma odasında zemininde laminant parke, duvar kağıdı ve asma tavan gizli ışık kullanılmıştır. Çocuk yatak odası, Ebeveyn Yatak Odası ve Antrede  Laminant parke, kısmi duvar kağıdı uygulamasıyla birlikte kısmi asma tavan  uygulamasına yer verilmiş.

Hanımların en güzel yeri olması gerektiğini düşündüğü Mutfak’ta ise seramik uygulama, duvar kağıdı ve dolap, asma tavan ve gizli ışık, Membran kapak, mutfak tezgahı granit, 3’lü ankastre setler yerleştirilmiştir.

2 bin 558 metrekare arsa üzerine inşa edilen Tuğra sitesinde 800 metrekare kapalı otoparka, bin 900 metrekare yeşil alana, 7 gün 24 saat site güvenliğine, gece görüşlü, dairelere bağlantılı güvenlik kameralara, Yürüyüş yollarına, Kamelyalara, Bahçe peyzaj düzenlemesine, Çocuk oyun alanlarına, Basketbol ve voleybol sahalarına, Süs havuzlarına kadar birçok yaşam alanı oluşturulmuştur. Daire özellikleri de şu şekilde; Çelik kapı, Antrede sürgü kapak aynalı vestiyer, Daire içi kısmi asma tavan uygulaması, Ahşap görünümlü PVC pencere sistemleri, Mutfak dolabı membran parlak kapaklar kullanılmıştır.