Hazırlık maçlarındaki futbola çıldıran Halilhodzic, gitmek için bahane arıyor

Dünya Kupası sonrası Trabzonspor'un başına geçen Vahid Halilhodzic'in yüzü, bordo- mavili takımın başında çıktığı 3 hazırlık maçında da gülmedi. Avrupa'da birçok kulüpten daha iyi şartlarda teklif almasına rağmen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na sözü olduğu için bordo-mavili kulübü tercih ettiğini söyleyen Boşnak Hoca, açıklamalarıyla görev yaptığı kısa sürede Trabzonspor'a gelme kararından pişman olmuş bir görüntü verdi.

AÇIK VE NET; AYRILIRIM
Augsburg karşılaşması ise Boşnak teknik adamın patlama noktası oldu. Birinciliğe oynamak için geldiği bordo-mavili kulüpte gördüklerinin üzücü olmasının yanında sinirlerini de bozduğunu söyleyen Halilhodzic, "10 tane transfer bekliyorum. Bu değişiklik gerçekleşmezse açık ve net söylüyorum, buradan ayrılırım" diyerek son noktayı koydu. Yönetim dört koldan transfer çalışmalarını sürdürürken Boşnak teknik adamın bazı Avrupa kulüpleriyle yakın temasta olduğu ve Süper Lig başlamadan Trabzonsor'dan ayrılabileceği konuşuluyor.

BİR GÖRÜŞ

Halilhodzic büyük yanılgı

Vahid Halilhodzic gelmeden önce bu sezon Trabzonspor'un yine Hami Mandıralı ile devam etmesi gerektiğini defalarca dile getirdik. Çünkü Trabzonspor'un ekonomik durumu gereği şampiyonluğa oynayacak bir kadronun oluşturulamayacağı gerçeği vardı. Bir de Halilhodzic daha önce Trabzonspor'da görev yaptığı dönemde Trabzonspor kadrosunu göz önüne getirdiğimizde örneğin Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz gibi üst düzey oyuncuları içinde barındırmasına rağmen o sezon takım ligi istenilen yerde bitirmemişti. Tüm bunlara rağmen Halilhodzic tercihi yapıldı. Henüz lig başlamamasına rağmen Halilhodzic, Trabzonspor'un kadrosundaki oyuncuları tanımaması Trabzonspor hakkında yeterli bir bilgisi olmadığını gösterdi. Bu da gösteriyor ki, yapılan Halilhodzic tercihi çok büyük bir yanılgı.