Okmeydanı’nda terör örgütü yandaşları halk otobüsüne molotof ve taşlarla saldırdı. Otobüste yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Okmeydanı’nda yola barikat kuran terör örgütü yandaşları eylem yaptı. Bu sırada Taksim-Kulaksız seferini yapan “54 K” kodlu halk otobüsünden inen bir yolcu, yoldaki barikata müdahale etti. Ardından yeniden otobüse binen yolcu, açık olan kapıdan göstericilere müdahale etmeye devam etti. Otobüse molotofkokteyli atmak isteyen yasadışı göstericilere karşı koymaya çalışan yolcu, uzun bir uğraş verdi. Yaşanan tüm bu anlar otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İçinde bebekli kadınların da olduğu otobüste faciadan dönüldüğü gözlenirken, görüntülerin devamında göstericilerin otobüse taşla saldırmaya devam etikleri görülüyor. Büyük panik yaşayan yolcular ise yere eğilerek saldırıdan korunmaya çalışıyor.
Öte yandan Taksim-Kulaksız seferini yapan halk otobüsünün şoförünün serin kanlı davranışı ile bölgeden uzaklaşması, olası bir faciayı da önlemiş oldu.
(İHA)