Trabzon'da Colman krizi.. Günebakış Gazetesinin iddiası gündeme bomba gibi düştü...
Bordo Mavililerde yaşanan ekonomik sıkıntı nedeniyle içerde iki aylık ücretleri biriken oyuncular paraların hala yatırılmaması nedeniyle bundan büyük rahatsızlık duyuyor. İki aylık dönemde 20 milyon TL'lik acil ödeme için paraya ihtiyacı olan ve bu nedenle oyuncu ödemelerini geciktiren yönetimin Colman'ın parasını ise yatırması kriz çıkardı.

BEDAVA GELİRİM
Kampa yine geç gelen ve diğer oyuncular Henrique ve Alanzinho'nun aksine özre bile gerek duymayarak Trabzon'dan ayrılmayı kafasına koyduğunu gösteren Colman'ın sözleşmesindeki maddeyi kullanarak serbest kalmayı planladığı, ayrıca bir kaç kulüple 'bedava gelirim' diyerek pazarlık yaptığının öğrenilmesi üzerine yönetimin sadece Arjantinli yıldızın parasını yatırması takımda rahatsızlık yarattı.

GALATASARAY AYARTIYOR
Colman'ın her türlü ödemeyi takibe aldığı geriye dönük tüm banka dekontlarını istediği belirtilirken bedelsiz ayrılma yönünde her türlü fırsatı değerlendirmek için çalıştığı öğrenildi. Benfica'nın yanı sıra Colman'ı Galatasaray'ın da istediği belirtilirken, bedavi gelmesi yönünde bu takımların yönlendirmesi nedeniyle yönetimin 'Colman kaçabilir' korkusu ile diğer oyunculara ödeme yapmazken, Arjantinli yıldızı her ay ödemeleri gecikmeksizin yapacağı öğrenildi. Bu olay takımda ciddi rahatsızlık yaratıyor.