Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Gümrükçüoğlu, eski Trabzon Belediyesi Başkanı Niyazi Sürmen, meclis üyesi Seyfullah Kınalı ve sanayi esnafı temsilcileri ile Büyük Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi.

Şehrin sorunlarını çözmek için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirten Gümrükçüoğlu, "Gerek mahallelere yaptığımız ziyaretlerde vatandaşların görüşleri, gerekse kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin görüş ve önerileri bizlerin çalışmalarına ışık tutmaktadır. Hep birlikte Trabzon'un kalkınması, gelişmesi ve gelecek kuşaklara yaşanabilir bir kent bırakmanın gayreti içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Gümrükçüoğlu, sanayi sitesin içerisindeki otopark sorununun çözümü, kaldırım işgalleri ve sosyal alanların geliştirilmesi için çalıştıklarını ifade ederek,

"Sanayi siteleri şehirlerin aynasıdır. Bu nedenle sanayi sitelerimizi kentimize yakışır bir hale getirmek için esnafımızın isteklerini de dikkate alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Site içine gelişigüzel bırakılan hurda araçları kaldırdık. Bu çalışmamızı bundan sonra da sürdüreceğiz" diye konuştu.

Bütün görüş ve önerilere açık olduklarını vurgulayan Gümrükçüoğlu,

"Sorunların birlikte ele alınarak çözümlenmesi gayreti içindeyiz. Sanayi sitesi esnafımızın sorunlarına da birlikte çözüm bularak, esnafımızı rahatlatma noktasında çalışmalarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz" dedi.