Dünkü maçta Trabzonspor'a en fazla katkı yapan oyuncu Onur'du. Bu da maçın özeti olsa gerek. Konyaspor'un girdiği 5-6 pozisyonda çok başarılı hamlelerle takımını kurtaran kaptan oldu Onur.
Konyaspor maça önde baskı yaparak başlayan takım. Her iki kenardan da hızlı hücum girişimleri var. Top kayıplarında ise hızla geriye döndüler. Trabzonspor'da bazı oyuncuların eksikliğinde sorunlar baş gösteriyor.

Defansta Durica ve orta alanda Okay'ın yokluğu da önemliydi. Durica savunmayı organize eden isim. Yokluğunda yerinde görev alan Mustafa Akbaş çok fazla hata yaptı.
Okay ise özellikle ligin ikinci yarısında mücadele gücü ve dinamizmiyle çok fazla katkı yapan isimdi. Yerine oynayan Medjani'nin yetersiz bir görüntü verdiği de gözlendi. Bu yüzden ilk yarıda gerek savunmada gerekse hücumda istenilen düzeyde değildi Trabzonspor...

Özellikle ilk yarıda her iki kenarda Castillo&MasOlcay &Pereira ikililerinin aralarında uyumsuzluktan dolayı, kenarlardan da istenilen toplar gelmediğinden Rodallega, Konyaspor savunması arasında etkisiz kaldı. İkinci yarı, Mustafa Akbaş çıkarken, Medjani onun yerinde görev yaptı. Orta alana Aytaç'ın girmesiyle ilk yarıya göre rakip alanda daha fazla görülen taraftılar. Yenilen golden sonra her iki kenardan da geliştirilen atakların birinde Olcay'ın getirdiği topta Rodallega ile beraberliği yakaladılar. 1-1'den sonra orta alanların çabuk geçildiği ve takım savunmalarındaki yetersizliklerin öne çıktığı sürelerde her iki kalede de gol pozisyonları vardı. Fakat Trabzonspor adına Onur'un mükemmel performansı öne çıktı ve takımına 1 puan kazandıran isim oldu.
Üst üste dört haftada alınan 12 puan, ardından Alanyaspor ve Konyaspor'dan gelen 1'er puan... Görünen o ki ideal kadrodan eksilmeler yaşandığı zaman sorunlar ortaya çıkıyor.İstikrarlı sonuçlar için ilk 11 dışından gelen oyuncularında performanslarının yükselmesi olmazsa olmaz bir zorunluluktur.

Görünen o ki Trabzonspor'un ideal 11'inden eksilmeler olduğu zaman sorunlar da ortaya çıkıyor.