Konak Belediyesi ve CHP Konak İlçe Başkanlığı Damlacık’ta Toplu Sünnet ve Nikah Töreni gerçekleştirdi. Törene Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, parti üyeleri, muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri ve çevre sakinleri katıldı.

Damlacık Basketbol Sahasında gerçekleşen düğünde Esma ve Erdi Karatay çiftinin nikahını kıyan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, nikah cüzdanını geline verdi. Genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileklerini ileten Başkan Tartan, “Bugün burada Esma ve Erdi kardeşlerimizin mutluluk buluşmasının yaşamanın yanında dört çocuğumuzun da sünnet düğünlerini yapıyoruz. Böyle güzel bir buluşmada büyük emek veren CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu’nu, arı gibi çalışan kadın kolları ve sosyal yardımlaşma komisyonunu kutlamak gerekiyor. Mutlulukları paylaşırken önemli olan bugün yaşadığımız buluşmada olduğu gibi hep birlikte olmak, zaman zaman esen ters rüzgarlara karşı kenetlenmek, sevgiye, iyiliğe, aydınlık bir geleceğe koşmak” dedi. Mutluluk ve heyecanları gözlerinden okunan genç çiftin nikah şahitliklerini ise CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Özer ve CHP Konak İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Halkla İlişkiler Komisyon Başkanı Gül Kalkan yaptı. Sinan Karamustafaoğlu, yeni evli çifti tebrik ederek, “Her mahallede özellikle kadın parti üyelerimizin çalışmalarıyla, eksikleri giderip ihtiyaç duyulanları tamamlamaya çalışıyoruz. Bu konuda her zaman yanımızda olan, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini halka hizmetiyle gösteren Hakan Tartan’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Mahalle sakinlerinin düğün pistinde dansçılara taş çıkardığı sünnet ve nikah töreninde çocuklar da diledikleri gibi eğlendi. Konak Belediyesi İkram Ekipleri geleneksel sünnet pilavı ikramında bulunurken, meyve suyu ve kek ikramı da çocukların mutluluğuna mutluluk kattı. Esma ve Erdi çifti roman havasında karşılıklı dans eserek mutluluklarını aileleri ve dostlarıyla paylaştı. Sünnet operasyonu Gazi Hastanesi’nde gerçekleşen çocukların aileleri de emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.