Konak Belediyesi okullara verdiği destekler bitmiyor. Müdafa-i Hukuk İlkokulu’nun konferans salonunu yenileyerek tekrar öğrencilerin hizmetine sunan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, yenilenen salonu da İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihabir Çulhaoğlu, Konak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hızır Kaya, Okul Müdürü Ergün Baylan ve öğrencilerle birlikte açtı.

Başkan Tartan, bugüne kadar okullara 20 milyon liranın üzerinde yatırım yaptığını hatırlatarak, “Bu benim işim değil demeden bütün okullarımıza el uzattım. Her türlü eksikliklerini ve ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz, öğrencilerimizin mutluluğu benim için çok önemli. Devlet, millet, yerel yönetim el elleyiz. Daha mutlu Türkiye’nin temeli böyle atılıyor. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, Atatürk Cumhuriyeti’ne layık gençler olarak geleceğe umutla bakacaksınız” dedi.

Başkan Tartan, velilere ve vatandaşlara da kendisini motive eden mektuplar gönderdikleri için teşekkür etti. Tartan, son zamanların en çok dinlenen şarkısı Gangnam Style şarkısıyla da dans eden çocuklara eşlik etmeyi ihmal etmedi.

Okul Müdürü Ergün Bayrak, okullarının 1894 yılından bu yana eğitim verdiğini kaydederek, okullarının İzmir ve Güzelyalı semti için bir tarih, sembol ve ekol olduğunu söyledi. Bayrak, “İzmir’in gülen yüzü olan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a okulumuza sahip çıktığı, Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek, dünyanın en nadide çiçeklerine anlamlı hizmetlerde bulunduğunuz için teşekkür ederiz” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihabir Çulhaoğlu ile birlikte Okul Müdürü Ergün Baylan Başkan Tartan’a hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi verdi.