Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkan Adayı ve Kayseri Petrolcüler Derneği Başkanı Nuh Mehmet Delikan, '' Güçlü Ticaret Odası, güçlü Kayseri demektir'' dedi.

Delikan yaptığı açıklamada, ''Ticaretin doğduğu ve Ahilik kültürü ile anlam kazandığı şehrimizin 21. yüzyılda ticarette, sanayide, istihdamda, üretimde, ihracatta, markalaşmada ve kalkınmanın tüm aşamalarında daha iyi yerlerde olması için Kayseri Ticaret Odası’nın her zamankinden daha güçlü olması gerekli. Güçlü Ticaret Odası, Güçlü Kayseri demektir. Kurumsallaşmış, geniş katılımı sağlamış, üyesine yön tayin edebilen, şehrin vizyonuna büyük katkılar sağlayabilen, ülkesine değer katan bir Ticaret Odası için adaylığımızı açıkladık, yüreğimizi ortaya koyduk'' ifadelerine yer verdi.

Delikan açıklamasında, ''Ahilik kültürünün ticaret ahlakı, yüzyıllardır birike gelen Kayseri ticari dehası ile üyelerimize hizmet etmenin aynı zamanda Hakk'a hizmet olduğunun şuurundayız. Havasını teneffüs ettiğimiz, suyunu içtiğimiz şehrimize ve ülkemize hizmet etmek en büyük sevdamızdır'' dedi.