İbrahim Hacıosmanoğlu göreve geldi. İlk işi daha konuşma ihtiyacı hissetmeden Trabzonspor"a önemli hizmetler vermiş olan Tolunay Kafkas"ın işine sor vermek oldu. Ve mahkemeleri devam ediyor. Tolunay 3,5 milyon Euro tazminatı kazanırsa bakalım cebinden mi ödeyecek? Sonra, kongre öncesi, "Fatih Sultan Tekke" diye tanıttığı sportif direktörüyle daha bir hafta dolmadan yolları ayırdı. Özkan Sümer ki eski başkan, istifa etme teklifini yaptı. Bunu bir basın toplantısıyla duyuracağını anlattı ama resmi siteden hemen, "Sümer"i kovduk" diyerek kulübün tarihi bir kimliğini aşağıladı. Ne olurdu istifa şansını tanısaydın? Sonra Sümer mahkemeye gidince kötü adam oldu. Hem aşağılayacaksın, hem istifa şansı tanımayacaksın hem de mahkemeye gidince karşı tarafı suçlu ilan edeceksin. 

Sonra Ömer Eyubıoğlu ile uzun vadeli kolej ve akademi projesi yapıp başına getireceksin, ardından bir gün durmadan yolları ayıracaksın. Hami Mandıralı ki kulübün simge isimlerinden... Önce göreve getireceksin, sonra da "güle güle" demeden yerine adam getireceksin, onu hiçleştirip bir kenara atacaksın...
Göreve gelirken 1461 Trabzon Projesine sahip çıkacaksın, sonra oradan gelen oyuncuları da, takımı da darmadağın edeceksin...
Trabzonspor taraftarının şike ile çalınan kupasını kullanacaksın, sonra siyasetin kucağına oturup, bile bile yanlış yöntemlerle birlikte artık kupadan söz edemeyecek duruma geleceksin.

Kulübü siyasallaştıracak, bir kişinin egemenliği altına sokacak, o kişiye karşı çıkanları varan haini ilan edeceksin. Beni de, "O kişiyi tüm yaptığı yanlışlara rağmen destekliyorsan, sensin vatan haini" demek zorunda bırakacaksın.

Galatasaraylı bakan Erdoğan Bayraktar ile işbirliği yapacaksın... Kulübü onun, oğlunun ve danışmanının çiftliği haline getireceksin. 
Kulübün en önelli tartışma platformu Divan Kuruluna bile gelmeyeceksin.

İki transfer sezonunda 40"a yakın oyuncu alıp, yine aynı sayıda futbolcu gönderip, korkunç bir erozyon yaratacak, kulübün borcunu 400 milyon lira civarına çıkaracak, sonra kelime ve kalem oyunlarıyla bu rakamı 271 milyon lira olarak göstereceksin.

Aldığın yıldız isimler için kasadan 60 milyon Euro çıkaracaksın... Ligde 7 maçta toplam 8 puan toplayacaksın ve son olarak da faturayı Mustafa Yumlu ile Zeki"ye çıkaracaksın.
Mustafa"yı birileri yetersiz bulabilir ama bu takımda ikinci kaptandı. Onur sakatlandıktan sonra ondan kaptanlığı olıp Bosingwa"ya vererek ayrıca aşağılacaksın. Sakat bir şekilde maça çıkacak, takım 4 gol yediği için de sorumlu onu göstereceksin... Orta saha oyuncusu Zeki"yi sağ bek, yetmedi sol bek oynatacaksın sonra da kadro dışı bırakacaksın. 
Ne denir böyle başkana, bu tür yönetime... 

Kendi evladını yiyen canavar (!) sözü çok mu ağır kaçar? 

Kendi değerlerini yeme, yok etme konusunda hiçbir sınır tanımayan bu yönetim ve başkanı, umarım Trabzonspor"un başını yemeden, kendilerini yerler... 
Sonra da, "Kabus gördük uyandık" der, derin bir nefes alırız...