Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Recep Tayyip Erdoğan sevgisini bilmeyen yoktur.

Ve bunu gizlemekten de hiç çekinmemiştir.

Gerek mitinglere katılarak, gerek söylediği ‘Allah benim ömrümden alsın ona versin’ gibi söylemleri.

Her insanın kalbi, beyni, sevgisi, sempatisi farklı olabilir. Allah dostu Mevlana bile Şems’e olan sevgisine sayfalar dolusu eserler dizmiştir.

Kimsenin bu özgür iradesine laf edemeyiz.

Dün bir memur ile görüşüyorum ‘Köyde elektrikler kesildi, maça 10 dakika kalmıştı, taksi çağırdım, hemen bir kahveye koştum, Trabzonsporumu izledim. Taksi gelmeseydi koşarak giderdim köyden aşağı’ dedi.

Trabzonspor için nice koç yiğitler deplasman yollarında can vermiş, intihar etmiş, isyan etmiş, kalp krizi geçirmiştir.

Trabzon’daki bu sevginin, bağlılığın tabiri kelimelere sığmaz. Sonsuzdur çünkü. Eşinden, çocuğundan, ekmeğinden işinden ötedir bu sevgi.



Hele ki Trabzonspor’a haksızlık yapanlarla ilgili meselelerde, eğer ki siz karşı taraftaysanız, işiniz yaş. Affedilemezsiniz bir ömür boyu.

Trabzonspor’un hakkını kim yemiştir, Fenerbahçe ve yönetimi, topçusu ve menajeri. Peki bunu Trabzonsporumuzun Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bas bas bağırarak dile getirmemişmidir.
Göreve geldiği ilk dönemlerde tüm başarısızlıklarına rağmen Taraftar bu sayede ona olan sevgisini 10 kat arttırmamış mıdır?

Hep birlikte evet diyoruz değil mi bu sorulara?

İbrahim Hacıosmanoğlu’na soruyorlar ‘Akyazı Kompleksine Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesini doğru buluyor musunuz?

Başkan şu cevabı veriyor ‘Öneriyi veren Gümrükçüoğlu’na komplo kuruldu’

Gümrükçüoğlu ise bu söze gülücük atıyor.

Sayın Hacıosanoğlu neden açıkça, mertçe, dürüstçe, ‘Ben bu isme karşıyım’ veya ‘Ben Recep Tayyip Erdoğan olmasında bir sakınca görmüyorum’ diyemiyorsunuz. Taraftar Trabzonspor kulübü başkanından net bir açıklama bekliyor Sayın Başkan. Lütfen net olun.

Bu arada Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sizinle görüştüğünü fakat siz böyle bir görüşme olmadığını beyan etmişsiniz. Bizim bildiğimiz Gümrükçüoğlu yaş tahtaya basmaz, fakat sizde bu konuda görüşüp görüşmediğiniz konusunda net bir şey söyleyemiyorsunuz. Gümrükçüoğlu ile makamında yaptığım görüşmede ‘Görüştünüz mü? Sorusuna kaçamak cevap verdi. Sanki bu konuyla ilgili birilerini korurcasına.

Acaba koruduğu sizmiydiniz.
Bilmiyoruz fakat tek bildiğimiz bu devirde tapelerin bildiğini kuldan saklamayacak olmanızdır.

İşte bu yüzden yarından geçi yok bu süreci net kelimelerle sonlandırın.

Recep Tayyip Erdogan’dan korkuyorsanız, korkmayın Trabzon’un yüzde 70’i zaten ona bağlılığını bildirmiş, bir eksikten bir şey olmaz.

Sizin akranızda da Trabzon’un yüzde yüzü durur bundan sakın şüphe etmeyin.

Siz kendinizden bir şey kaybetmeyin, sizi tanıdığımız gibi konuşun.

İleride torunlarınızı, bir Fenerbahçeli’nin, hakkımızı, emeğimizi çalan bir kulübün taraftarının isminin yazılı olduğu tabelanın altından Trabzonspor maçına getirirken size yönelteceği sorulara da lütfen ne cevap vereceğinizi iyi düşünün.