Krizi fırsata çevirmek diye bir durum var, bilirsiniz... Trabzonspor için ise hiç bir kriz dönemi fırsata dönüşmediği için, genelde böyle bir beklenti içinde olunmaz.
Lakin kaptan Onur krizi sonrası yaşanan gelişmeler nasıl sonuçlar üretecek hep birlikte göreceğiz. Her kriz bir şekilde neticelenir neticede!
Trabzonspor takımı geçmiş iki yılda taraftarlarını gruplara kalma ve gruplardan çıkma konusunda öyle bir alıştırdı ki; beklenti yüksek ve bir o kadar da sıradanlaşmış gibi.
Orada elde edilen başarı, burada (ülke içinde) elde edilen başarılardan çok daha önemli ve de önemsenmesi gerekli.
Yönetimin bu konuda düşüncesi bizimle aynı değil! Dün gece Makedon rakibi karşısında sıradan bir görüntü veren Trabzonspor'da en çok dikkat edilen oyuncuların ruh hali idi.
Her türlü saha dışı faktörü bir kenara bırakıp maç hakkında görüşlerimi ifade edeyim; sezona hazırlık kıvamında geçen bu ön eleme maçlarında takım hakkında bir takım veriler elde etmek mümkün...
Dün gece izlediğimiz kadroya Mbia gelecek... Dün gece izlediğimiz kadroya Cavanda da gelecek...
Mehmet Ekici hakeza... En önemlisi de Onur gelecek... Hâl böyle olunca da bugün yazmaya yelteneceğimiz birçok olumsuz ifade çöp olacak.
Oyuncular bireysel anlamda form tutuyor gibi ama takım bütünlüğü anlamında da bir o kadar eksik durumda gözüküyorlar.
Bu kadar krizin yaşandığı, gitgellerin olduğu ortamda; takım, takımdaşlık nasıl tesis edilecek, hakikaten merak içindeyim.
Şota krizi nasıl fırsata çevirebilecek mi?
Trabzonspor turu Trabzon'da geçer!
Not: Mevcut krizin kahramanları, ülkemizin geçtiği bu kritik günlerde; bu kadar basit bir mevzuyla gündemi işgal ettikleri için tüm Türkiye'den özür dilemeliler.