BOLU (AA) - Bolu Valisi Aydın Baruş ve Düzce Valisi Ali Fidan, Abant Gölünün yedi katı büyüklüğünde olan Seben Göletinde kayıkla göl turu yaptı.

Seben Derneği Yönetim Kurulu üyeleri tarafından, Seben Göletinde, dostluk ve kaynaşma etkinliği düzenledi.

Etkinliğe, Bolu Valisi Aydın Baruş, Düzce Valisi Ali Fidan, Bolu Belediyesi Başkan Vekili Kazım Konak, Aban İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Erdal Bekiroğlu, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Şerafettin Çilkara, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ve davetliler katıldı.

Düzenlenen etkinlikler kapsamında Bolu Valisi Baruş ve Düzce Valisi Fidan, kayıkla göl turu yaptı.

Seben Belediye Bağkanı Özbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Birlik ve beraberlik içerisinde Seben Göletimizde düzenlediğimiz nazik davetimize teşrif eden tüm misafirlere teşekkür ediyorum. Sebenli olup da çeşitli sebeplerden dolayı ilçemiz dışında yaşayan hemşehrilerimizle bir araya geldik. Tanışmadıklarımızla tanışma fırsatı bulup, Sebenliler olarak birbirimizle dayanışma ruhumuzu güçlendirdik." diye konuştu.

Özbağ, Bolunun Çukurovası Seben'in sıcak kanlı insanları olarak sıradan bir günü; keyif verici, hatırda, gönülde kalıcı anlara çevirdiklerini söyledi.

Etkinlikte Bolu Valisi Aydın Baruş ve Düzce Valisi Ali Fidan, Abant Gölünün yedi katı büyüklüğünde olan Seben Göletinde kayıkla göl turu yaptı.