TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait Olimpiyat Parkı (EYOF) ile Sera Gölü tesislerinde düğün fotoğrafı çektiren çiftlere içecek ikramı yapılıyor.

Yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği Olimpiyat Parkı ile Sera Gölü tesisleri, evlenecek çiftler tarafından dış mekan düğün fotoğrafı çektirmek için tercih edilen mekanlar arasında yer alıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, söz konusu alanlarda fotoğraf çektiren çiftlerin içeceklerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanması talimatını verdi.

Bu karardan sonra tesislerde görevli personel tarafından fotoğraf çektiren çiftlere içecek ikramına başlandı. Uygulama, gelin ve damatlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Gümrükçüoğlu, uygulamanın bir aydır sürdüğünü belirterek, "Şehrimize kazandırdığımız Olimpiyat Parkı ile Sera Gölü tesisleri her geçen gün vatandaşlarımız ve turistlerimiz tarafından daha fazla tercih ediliyor. Evlenecek gelin ve damatlarımız, stüdyolarda değil doğal ortamlarda fotoğraflarını çektiriyor. Biz de bu tatlı koşuşturma esnasında kendilerine içeceklerini ikram ediyoruz. Bu vesileyle tüm evlenen çiftlerimize mutluluklar diliyorum." dedi.