ORDU (AA) - Ordu Valiliği kentin güzelliklerini fotoğraflayarak, sosyal paylaşım hesaplarından milyonlarca kişiye ulaşmasını sağlamayı amaçlayan "Milyonlar Ordu'yu Paylaşıyor" projesini hayata geçirdi.

Perşembe ilçesi Karaoluk Mahallesi’ndeki Çiseli Şelalesi'nden başlayan fotoğraf çekimlerinin tüm şehri kapsayacak şekilde devam edeceğini belirtildi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, projeye bütün Ordululardan destek beklediklerini ifade ederek, "Herkesi Ordu'nun fotoğraflarını çekerek sosyal medya hesaplarından paylaşmaya davet ediyoruz." dedi.

Balkanlıoğlu, 1 milyon turist hedefinde sosyal medyanın oldukça önem arz ettiğini vurgulayarak, "Ordu'nun eşsiz güzelliklerini sosyal paylaşım hesaplarında milyonlarca kişiye ulaştıracak olan ‘Milyonlar Ordu’yu Paylaşıyor’ isimli projemizi ilk olarak Çiseli Şelalesi’nde hayata geçiriyoruz. Ordu’nun birçok noktasında gece gündüz demeden fotoğraf çekimleri yapılacak. Daha sonra bu fotoğrafla sosyal medya hesaplarımızdan milyonlara ulaştırılması sağlanacak." diye konuştu.

Yeşil ve mavinin buluştuğu Ordu'da fotoğraflanacak yüzlerce yerin olduğuna dikkati çeken Balkanlıoğlu, şunları kaydetti:

"Ordu'da çektiğimiz bu fotoğraflar sosyal paylaşım hesaplarında önce binlere, daha sonra paylaşımlar ile birlikte milyonlarca kişiye ulaşacak. Bizim bu projede hedefimiz 100 milyon paylaşıma ulaşmaktır. Bu tür projeler ile turizmde hedefimiz olan 1 milyon turist sayısına ulaşmak için yeni bir adım daha atmış oluyoruz. Ben, Ordu’da gezdiğim, gördüğüm birçok yerin fotoğrafını çekiyor ve sosyal paylaşım hesaplarında bu güzellikleri başkalarının da görmesine gayret ediyorum. Herkesi bu projeyi desteklemeye davet ediyorum. Ordu’nun objektiflere yansıyan güzelliklerinin sonrasında, milyonların Ordu’yu paylaşacağına inanıyorum."

- "Tüm hemşehrilerimizi kampanyayı desteklemeye çağırıyoruz"

Ordu Kuzey Doğu Fotoğrafçıları Derneği (KUDOF) Başkanı İlhan Türkmen ise yaptığı açıklamada “Sayın İrfan Balkanlıoğlu'nun öncülüğünde ortaklaşa yürütülen yeni bir tanıtım faaliyetine başlandı. Hedef sosyal medyada yüz milyon paylaşım. Tüm hemşehrilerimizi bu kampanyaya desteklemeye davet ediyoruz." dedi.

Gezgin fotoğrafçılardan oluşan ekibin Karaoluk Çiseli Şelalesi’nde başlayan fotoğraf çekimleri diğer göl, yayla ve şelalelerle devam edecek.