Mizah Sanatı Derneği’nin Gugulumdakiler Tiyatrosu, genel seyircisine yönelik sezon oyunlarını sürdürürken, bir taraftan da kurumlara yönelik oynamaya devam ediyorlar. Her oyununu gala havasında oynayan ve büyük ilgi gören Gugulumdakiler Tiyatrosu bu kez İmperial Hastanesi çalışanları ile Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde buluştu. Komedinin tavan yaptığı oyunda İmperial Hastanesi çalışanları Gugulumdakiler Tiyatrosunun oyunu ile günün yorgunluğunu attılar. Kurumsal aidiyet düşüncesinden yola çıkan hastane yönetimi, çalışanları için sanatsal bir etkinliği tercih ederek hem personeline, hem de sanata destek vermiş oldular.

 İmperial Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Sema Küçükosman ve hastane çalışanlarının yanı sıra Umut ve Savaşım Derneği Başkanı Dr. Nimet Baki ve yönetim kurulu üyeleri de oyunu seyredenler arasında yer aldı. Salonu dolduran İmperial Hastanesi çalışanları mizahın tavan yaptığı gecede, Gugulumdakiler Tiyatrosunun “Biz Bunu Çok Düşündük” oyununu beğeni ile izlediler.

 Kesinleşen oyun tarihleri şöyle; Trabzon Devlet Tiyatrosu (31 Mart, 08 Nisan, 22 Nisan 2015) KTÜ.Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi (25 Nisan 2015) Oyunlar için irtibat noktaları; Sapphire Cafe&Restoran, Trabzon Sanatevi, Derya Kitabevi, Ra Kitabevi, Kalender Kafe&Restoran…