Son dönemin sevilen grubu ‘’Yüzyüzeyken Konuşuruz’’  11 Nisan Cumartesi günü Trabzonlu sevenleriyle buluşacak. Barikat Rock Bar’da gerçekleşecek olan konser saat 20.00’da başlayacak. Konserin biletlerine Barikat Rock Bar – Sine Kafe – Masal Kafe ve Altaş Kırtasiye’de ulaşılabilecek.

2011 yılının Mayıs ayında kurulan Yüzyüzeyken Konuşuruz, başta sadece genç bir şarkı yazarının video kamerayla kaydedip yayımladığı şarkılarından oluşan bir projeydi. Sonrasında insanların yayınlanmış olan şarkılara yoğun ilgi göstermesi, projenin internette oldukça yüksek bir şekilde ses getirmesinin ardından Kaan Boşnak, grubun elektrik gitaristi Engin Sevik ile beraber güç birleştirme kararı aldı. Kemik kadrosu Kaan Boşnak ve Engin Sevik'ten oluşan Yüzyüzeyken Konuşuruz'un orkestrasında üç yıllık sahne süreçlerinde birçok isim yer aldı. 2013 Eylül'ünde Fono Müzik'ten "Evdekilere Selam" albümünü yayımladılar. 
Yüzyüzeyken Konuşuruz, metropolün içinde sıkışmış; kayıp bir jenarasyon olma tehlikesinin eşiğinde büyümüş iki genç insanın anlattığı hikayelerden oluşan şehirli bir lirik müzik grubu... Yaptıkları müziği en genel bakışla indie-folk olarak isimlendiriyorlar. Gitar ve vokalde Kaan Boşnak, elektrik gitarda Engin Sevik, bas gitarda Burak Güngörmüş ve davulda Can Kalyoncu'dan oluşan kadrosuyla "Otoban Sıcağı" isimli ikinci albümlerini kaydeden Yüzyüzeyken Konuşuruz, bu kez de Trabzon’da Yüzyüzeyken Konuşuruz diyor.