İŞ-KUR Kütahya İl Müdürü Eren Türkmen ve beraberinde İş ve Meslek Danışmanı Serdar Çilemez, Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği’ni (KÜGİAD) ziyaret etti.

Ziyarette KÜGİAD Başkanı Mithat Delen’in yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri Erol Akdemir, Selman Hatipoğlu, Ali Korkmaz, Osman Baş, Merve Özçınar Gül, Naciye Özkalkan, Nida Öztuğcu, Selim Durmaz ve Gökhan Karaaslan hazır bulundu.

İŞ-KUR İl Müdürü Eren Türkmen, KÜGİAD yönetimine çalışmaları hakkında bilgiler verirken, İş ve Meslek Danışmanı Serdar Çilemez de İŞ-KUR il Müdürlüğü bünyesinde verilen işveren danışmanlığı, iş arayanlara yapılan danışmanlık ve meslek danışmanlığı gibi konularda bir sunum yaptı.

Çilemez, ayrıca İş-Kur’un iş başı eğitim programları, eğitim faaliyetleri ve 6111 sayılı teşvik kanunun avantajları hakkında KÜGİAD yönetimini bilgilendirdi.

KÜGİAD Başkanı Mithat Delen, Kütahya’da işsizliğin olmadığını, iş beğenmeyenlerin olduğunu belirtti. Başkan Delen, ”Çalışanlarla ilgili sorunlar yaşanabiliyor ama gerçek ihtiyaç sahipleri işverenlere kesinlikle sıkıntı yaşatmıyor" diye konuştu.