Kütahya’nın Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesinde yeni açılan “Moral ve Motivasyon Bölümü” hizmette sınır tanımıyor. Geliştirdiği yeni projelerle kuruma gelen hasta ve yakınlarının morallerini yüksek tutmayı hedefleyen “Moral ve Motivasyon” bölümü hasta çocuklara bedava oyuncak kampanyasının ardından yeni projelere imza atarak çevresinde büyük takdir topluyor.

Doğum gününde hastanede yatanlar için düzenlediği pastalı kutlamanın süksesi geçmeden hastalara gülümseyen kurabiyeler dağıtan, ardından hastane bünyesinde paranın geçmediği ve her şeyin bedavaya verildiği giyim mağazası açan bölüm, şimdi de 200 sağlık çalışanını Kütahya’nın Kayak merkezi olarak kabul edilen Gediz Murat Dağındaki tesislere götürerek kayak yapmaya hazırlanıyor.

İlginç projelerin sahibi bölüm görevlisi Mehmet Ali Kiraz projelerin bununla da sınırlı kalmadığını bildirdi. Belediye Başkanı Kasım Karahan’ın desteğiyle Kütahya ve ilçelerinde görev yapan 200 sağlık çalışanını önümüzdeki günlerde Simav’a getirerek Eynal Kaplıcalarında misafir etmeye hazırlandıklarını dile getiren Kiraz, yeni projelerle amaçlarının bir yandan sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonunu artırmak bir yandan da Simav’ın turizmi ve ekonomisine katkı sağlamak olduğunu kaydetti.

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan’ın 200 sağlık çalışanını Simav’a getirme projesine yüzde yüz sponsor olduğunu ifade eden Kiraz, 200 sağlık çalışanının ulaşım, konaklama gibi tüm ihtiyaçların Simav Belediyesi tarafından karşılanacağını söyledi. Sağlık konusunda kendilerine her zaman destek veren Başkan Karahan’ın bu jestini memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Kiraz, projenin hayata geçmesi için girişimlere başladıklarını söyledi.

Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek proje sayesinde Kütahya ve ilçelerinde görev yapan. 200 sağlık çalışanını Simav’a getirip Eynal kaplıcalarında ağırladıktan sonra ilçenin tarihi ve turistik yörelerini de gezdireceklerine vurgu yapan Kiraz, “İnşallah daha güzel projelere imza atacağız “şeklinde konuştu.