Trabzonspor’un Mevcut Başkanı gideceğini anlamış olacak ki giderayak yakarak, yıkarak, devirerek ilerliyor. Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler’le 10 milyon lira bonservis ödenmesine rağmen sadece 3 yıllık sözleşme imzalanıyor. Buna rağmen sözleşmelerin toplam bedelinin 21-22 milyon lira. Her iki oyuncunun da menajerleri TFF den uzun süre ceza almış olan kişiler ve bu kişilerin şike hükümlüsü Bülent Uygun’la aralarında “organik bağ” var. Yapılandan hatalardan gram ders alınmadığını anlıyoruz. Şampiyonluğa oynayacak kadro kuracağını söyleyip PTT 1.Ligden 400 bin Euro’ya 26 yaşında oyuncu almak ise nasıl izah edilir bilmiyoruz.

Bu makam Trabzonspor’un Mevcut Başkanı’na büyük geldi. Kaldıramayacağı bir yükü sırtlamış biri var o makamda. Son yaşananlardan sonra mukim yerlerdeki kombinesi iptal edilmiş bir Başkan var karşınızda. Her gün gazetelere sızdırılan futbolcu transferleri de, Aralık ayına kadar istenen süre de bu yönetimin ömrünü uzatmaya yetmez. Kadavraya suni teneffüs, en fazla yapanın dudaklarını yorar.

Bu arada Trabzonspor’un Mevcut Başkanı’nın Of’ta kuymak yedirerek beslediği Malouda’dan haber alamıyoruz. Görenler iletsin bi zahmet. “Onca trilyon para aldı gözümüz yok ama bari beleşe yediği kuymakların hakkını versin”

Müjdeler olsun

Dünyada eşi benzeri görülmemiş “Sahaya yansımayan organize şike”den sonra “Irkçılıktan ceza alan ilk futbolcu da Türkiye’den çıktı. Fenerbahçeli Emre.B adlı oyuncunun ırkçılık temalı sözleri nedeni ile mahkemece suçlu bulunması yurdumun sözde ulusal, özde yerel İstanbul medyasında Asprin hapı kadar kutularda haber olabildi. Şike nedeni ile neredeyse süper lig takımlarının yarısının ceza aldığı ülke futbolunun karanlıklar hanesine şimdi bir de ırkçılık suçu eklendi. Balık hafızalılar ve unutma sporuna aşık Türk halkı için hatırlatalım. Emre B.’in ağızından çıkan ve mahkemenin suç saydığı ifadeler TFF’nun sportif yargılamasında beraat ettirilmişti. Neden mi? TFF’nun rabıtalı dudak okuma uzmanları Emre.B’nin ağzından çıkan sözü “Ayy sen ne güzel şoşaksın. Ne de güzel tepik atıyorsun” diye çevirmişlerdi de ondan. Demirören Federasyonunu gerçekten de tebrik etmek gerekiyor. TFF’nu layıkıyla yönetemediler ama tekmili birden komedi filmlerine konu olacak işlere imza attılar. İnternet medyasında sıkça kullanılan “Ateşli futbol topu” ile haber veriyorum. “Müjdeler olsun. Irkçılıktan ceza alan ilk futbolcu da bizden çıktı hem de Milli Takım kaptanımız!!!