Tempo çok yüksek. Paslar sert. Müdahaleler de aynı sertlikte.  Ama asla kavga yok... Futbol oynamaya çalışan iki güzide takım.

Tansiyon her geçen dakika arttı. Bursaspor bastırdı ama golü süper paslaşmalarla Trabzonspor attı öne geçti. Trabzonspor morallendi. Ama el frenini kaleci Fatih çekti.

Fatih topu elinden kaçırdı, Belluschi, Fatih’in rüzgarından düştü. Bülent penaltıyı verdi.

Kızmaya kimsenin hakkı yok fırsat verirsen fırsat bekleyenler cezayı keser.

2011’de ki Bülent aynı Bülent !

Trabzonspor’un morali bozuldu dolayısıyla hızı kesildi. Hızlanan Bursaspor Ozan’la ikinci golü bulunca Trabzonspor taraftarı buz kesti. Trabzonspor’lu futbolcular saldırmayı hızlandırdı. İlk yarının sonunda Yusuf adeta sol ayaklıyım ama sağ tarafta oynarsam sürüyle gol atarım dedi. Ve frikikten attığı golle ilk yarıyı bitirdi.

Ligimizin üstündeki  mücadeleye  ikinci yarı devam edildi. Trabzonspor baskıyı kurdu ama golü Volkan attı. Gol nereden oldu? Sol bekten. Sol bek nerede? Hücum da!

Ders1: Büyük hoca Ersun! Demek ki sol bekte, sol bek oynamasını bilen oynamalı.

Ders 2: Deplasmanda oynuyorsan kontrataktan gol yemeyeceksin.

Yersen adamı gülerler.

Ders 3: Deplasmanda oynuyorum o yüzden süratli adamı oynatmalıyım deyip Yatabare’yi oynatıyorsan,  ki (çok doğru yaptın) Cardozo’yu oyuna sokarken bari Yatabare’yi çıkarma çift santraforla oyna.

Diyeceksin ki yabancı hakkı beni zorladı. Doğru haklısın ama bunların hesabını yapman gerekir derim. Deplasmanda bu kadar baskı var, pozisyon var. Ama, maç berabere.. Üzülmemek elde değil..

Sonuç; Bursaspor şampiyon olduğu zamanda bile bu kadar güzel futbol oynamadı.

Şenol Güneş’i tebrik ederim. Ersun Yanal; Trabzonspor iyi oynuyor tebrik ederim. Eğer savunmayı toparlayabilirsen daha iyi olacaktır. Yanal’a sesleniyorum; İshak’ı kazan kaleci Fatih yiyor sonra kurtarıyor. Kendisi için kötü imaj. Yanlışlar var mı? Var.

Ama ne yazık ki yanlış olmadan gol olmuyor. Bursaspor ve Trabzonspor’a teşekkür ederiz.

KAYNAK: STAR