Çekimler için Fatih'te bazı yollar bugünden itibaren belli sürelerle trafiğe kapatılıyor. Film yapımcılarının başvurusu üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde filmin çekileceği mekanlar için bir dizi karar almıştı.

UKOME toplantısında film çekimlerinde Fatih ilçesi Sirkeci ve Balat mevkiinin geçici olarak trafiğe kapatılmasına karar verildi. 14-5 Mayıs tarihleri arasında Sirkeci ve Balat'ta belirlenen noktaların saat 06.00-18.00 arası araç ve yaya trafiğine kapatılması kararlaştırılmıştı. Belediyeden yapılan açıklamada araç park etmek, uygun olan yerlere çadır ve dekor kurulabilmesi için gerekli izinlerin verildiği belirtilerek, çekimlerin Eminönü ve Beyazıt meydanlarında bölgedeki yaya trafiğini olumsuz etkilememesi için de her iki bölge çevresinde 4 motorize zabıta ekibin görevlendirildiği kaydedildi.



 

Buna göre, trafiğe kapalı olacak yollar şöyle:

''06.00-20.00 saatleri arasında 14 Nisan Cumartesi günü Eminönü'nde Büyük Postane Caddesi, Postane Yanı Sokak, Fındık Remzi Sokak ve Şeyhulislam Hayri Efendi Caddesi, 18 Nisan Çarşamba günü Bankacılar Sokak, 19 Nisan Perşembe günü Bankacılar Sokak, 25 Nisan Çarşamba günü Balat'da Kiremit Caddesi, Çırak Sokak, Kazancı Selim Sokak, Cerrah Kerim Sokak, Usturumcu Sokak, Nakkaş Haydar Sokak, Fetih Sokak, Alay Sokak, 26 Nisan Perşembe günü Eminönü'nde Bankacılar Sokak.

28 Nisan Cumartesi günü 06.00-20.00 saatleri arasında Eminönü'nde Meydan Sokak ve Bankacılar Sokak, aynı gün 05.00-10.00 saatleri arasında Asmaaltı Caddesi, Kalçin Sokak, Kızılhan Sokak, Ragıp Gümüşpala Caddesi (meydan yanında kalan kısım ek şerit olarak).

06.00-20.00 saatleri arasında 30 Nisan Pazartesi günü Eminönü'nde Meydan Sokak, Bankacılar Sokak, 2 Mayıs Çarşamba günü Meydan Sokak, Bankacılar Sokak, 3 Mayıs Perşembe günü Meydan Sokak, Bankacılar Sokak, 4 Mayıs Cuma günü Balat'ta Kiremit Caddesi, Çırak Sokak, Kazancı Selim Sokak, Cerrah Kerim Sokak, Usturumca Sokak, Nakkaş Haydar Sokak, Fetih Sokak, Alay Sokak, 5 Mayıs Cumartesi günü Eminönü'nde Büyük Postane Caddesi, Postane Yanı Sokak, Fındıkçı Remzi Sokak ve Şeyhulislam Hayri Efendi Caddesi.''