Takvim Gazetesi'nde yer alan İddiaya göre Sinem, Arda'dan ayrılınca yakın dostu Demet Akbağ'a gitti. "Demet abla bana bir çare" deyip fikir istedi. Akbağ da Sinem'e ünlü bir hocanın telefonunu verdi. Sinem, saati 8 bin lira olan bu hocanın yanına gitti.

RESMİNE BAKA BAKA...
İddiaya göre "Hocam Arda'yla beni barıştır" dedi. Sinem'in isteğini kabul eden hoca, 40 kişilik ekibiyle "Nefese kuvvet" dedi. Hoca ve ekibi 2 ay boyunca Arda'nın resmine bakıp bakıp üfledi. 2 ay sonunda ise Arda ile Sinem tekrar bir araya geldi. Keramet hocada mı yoksa çiftin sevgisinde mi o ise bir soru işaretiydi....

GEÇMİŞ OLSUN!
Arda ve Sinem bir araya geldi. Büyü de peşlerindeydi. Ancak nefesten medet uman yalnızca onlar değildi. İddiaya göre Gülben Ergen de 7 yıl önce Mustafa Erdoğan ile evlenmek için bir hocanın peşine düştü. Ergen, ünlü bir dostunun tavsiyesi üzerine Sakarya'daki hocaya gitti. Çünkü Gülben, Mustafa ile evlenmeyi çok istiyordu. Çift evlendi. Ancak bu evlilik 7 yıl sonra geçtiğimiz Nisan ayında bitti.

SANAL ALEM KARIŞTI
* Sinem ile Arda'nın büyülü aşkı, internet camiasında da günün en çok konuşulan konusu oldu. İlginç iddia ile ilgili şu yorumlar yapıldı:
* Bu kadın Arda'yı büyüyle elinde tutacağını sanıyorsa yanılıyor, büyü bozulur gerçekler ortaya çıkar. Arda terk ederse napacak!
* Aşkta büyü olmaz seviyorsa yanında olur sevmiyorsa yapacak bir şey yok.
* Hoca o kadar okumuş üflemiş, kesin yaza düğün var!
* Şimdi bu tekrar birlikte olma kararı büyücünün mü yoksa Arda'nın mı? Gel de çık işin içinden:)
* Sinem fıstık gibi kız. Büyüye mi ihtiyacı var.
* Hocaların işi baya uzun sürmüş. (TAKVİM)