'Adını Feriha Koydum' dizisindeki rol alan ve aynı dizide rol alan Vahide Gördüm’den sonra kendisi de meme kanseri olduğunu öğrenen oyuncu Deniz Uğur, geçirdiği ameliyattan birkaç gün önce “Savaşçı bir ruhum var ve her türlü mücadeleyi severim. Aranızdaki birçok Amazon gibi” demişti.

Oyuncu ameliyattan 6 gün sonra sete geri dönerek mücadeleci ruhunu kanıtladı. Vatan'ın haberine göre morali yüksek olduğu gözlenen Uğur, şunları söyledi:

"Ekipteki arkadaşların hepsi hastaneye geldi. Çok destek oldular bana. Bu devirde çok görmeye alıştığımız bir rahatsızlık. Tedavisi de mümkün olduğu için çok fazla da keyfimizi kaçıracak bir şey yoktu. Atlattık, bitti, gitti.

'SEZARYEN DAHA ZORDU'

Hiç korkmadım ameliyata girerken. Çünkü iki kez sezaryenle doğum yaptım. O süreçler daha zordu. Sağ göğsüme operasyon yapıldı, sol tarafa da rötuş yapıldı eşitlenmesi açısından. İçindeki kanserli kitle alındı, yerine de silikon desteği konuldu.

Kemoterapi görüp görmeyeceğim 1 hafta içinde belli olacak, patoloji testi sonucuna göre. Bundan sonraki süreç kozmetik meseleler, peruk takacak mıyım, takmayacak mıyım meselesi. Hiç umurumda bile değil. İşime devam etmek bana moral oluyor."