61SAAT MAGAZİN SERVİSİ -Hasan Tüncel

İlk kez bir yarışma programına katılarak boy gösteren Aleyna Tilki, DJ Emrah Karaduman ortaklığıyla çıkarttığı 'Cevapsız Çınlama' şarkısı ile gündemden düşmüyor.

Türkiye Listelerinde 1 numaradan inmeyen genç sanatçı Dünya listelerinde 21. sıraya yerleşti.

Emrah Karaduman - Cevapsız Çınlama ft. Aleyna Tilki video klibi Netd Youtube kanalında 76.000.000 izlenmeyi geçerek kısa sürede tarihi bir başarıya imza attı

TRABZON'U SALLADI

Geçtiğimiz gün Enjoyevent'in Trabzon'a getirdiği genç sanatçı Meybar adlı işletmede sahne aldı.

Dinleyecilerine unutulmaz anlar yaşatan Trabzonlu şarkıcı Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman Trabzon'u müziğe doyurdu.



FORMAYI GİYDİ

Anne tarafından Trabzon Oflu olan genç şarkıcıya Trabzonspor forması hediye edildi. 
Hediye edilen forma karşısında oldukça mutlu olduğu görülen genç sanatçı "İlk kez Trabzonspor formam oluyor. İnanılmaz mutluyum"  dedi.




KUYMAK İLE İMTİHANA GİRDİ


Verdiği konserin ardından Trabzon'da bir gün geçiren Aleyna, ertesi gün bölgenin meşhur yemeklerinden olan kuymak tatmak istedi.
Yemeği yemek için büyük çaba sarf eden Aleyna görüntülere böyle yansıdı.



ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Henüz 16 yaşında olan Aleyna Tilki, 2000 yılında dünyaya gelmiştir. 1,65 boyundadır. Tilki, bir yarışma programında ilk kez boy göstermiş ve Emrah Karaduman ile birlikte çıkardığı şarkısı 'Cevapsız Çınlama' sayesinde ünlenmiştir. İki yaşında şarkı söylemeye başlayan genç şarkıcı, 16 yaşında çıkardığı şarkısı ve güzelliği ile son zamanlarda magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor.

ALEYNA TİLKİ BİLİNMEYENLERİNİ ANLATTI   

Üç yaşında Beyonce ve Shakira gibi isimleri taklit ederek müziğe heves salan Tilki, bir programda verdiği röportajda lise 3. sınıf öğrencisi olduğunu ve psikoloji eğitimi almayı düşündüğünü aktarıyor.
İşte Aleyna Tilki'nin Youtube'da yaklaşık 70 milyon kişi tarafından dinlenen o şarkısı;