"Babamın Oğlu'' adlı oyun Trabzon'da ikinci kez sahnelendi. 2 milyon gişe yaparak beyaz perdede büyük ilgi gören Sümela'nın Şifresi Filmi'nin Temel'i Alper Kul'un Karadeniz Teknik Üniversitesi(KTÜ) Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan  gösterisi yine büyük beğeni topladı.




Farozdan tahta bavulla başladı

Babasının Faroz'dan tahta bavulla otobüse binerek başladığı İstanbul maceralarına yer verdiği gösteride; davetlileri gülme krizine soktu. 2 saat süren program sırasında kısa aralıklarla yaşanan elektrik kesintilerine rağmen sahneyi bırakmayan Alper Kul, İstanbul'da babasıyla açtıkları bir tesiste yaşadıği ilginç anları ve babasının İstanbul'da ilk erkekliğe adım attığı ve kerhaneye arkadaşları tarafından götürülüğü anları da anlattı.





Yaptuk yeyruk işte

Değişik taklitler ve müzik enstrümanlarını ağzıyla doğaçlama seslendiren yetenekli oyuncu, "Babamla İstanbul'da bir tesis işlettik. O dönem çok güzel ve renkli geçti. Trabzonlu hemşerilerimle garsonluk yaptım. Bir gün kuymak hazırlayan hemşerilerimin yanına gelen turistler, 'Bunu neden yaptınız' diye sordu. Onlar da, 'neden yapmayalumki! Yapmasamiyduk! Yaptuk işte yeyruk!' diye cevap verdiler." demesi salonda kahkaha tufanı estirdi.