DSİ Genel Müdürlüğünde Baraj İnşaatları Daire Başkanlığında Şube Müdürlüğü yapan Yük.İnş Mühendisi Oğuzhan Yavuz ile aynı kurumda HES inşaatlarında görevi Yük İnşaat Mühendisi Nilay Göllü dünya evine girdi.

Trabzon il genel meclisi Yomra üyesi Salih Yavuz-Nuran Yavuz’in oğlu Oğuzhan ile Nilay’ın düğün törenleri Saylamlar Otel’de yapıldı. Nikahı Belediye Başkanı kıyarken, Vali Dr Recep Kızılcık da genç çiftin nikah şahidi. Meclis Başkanı Haydar Revi ile KTÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Alemdağ Bayraktar , DSİ Bölge Müdürü Recep Çıtır’ın da nikah şahidi olduğu düğünde, her iki ailenin dostları da bu mutluluğa ortak oldular.



Ankara’da yaşamlarını sürdürecek olan Oğuzhan ile Nilay çifti, baraj inşaatlarını denetlerken tanıştıkları hayat arkadaşlıklarını bir ömür boyu aynı yastıkta geçirmeye karar verdikleri gece boyu, Ankara ve Trabzon’dan gelen yakın mesai arkadaşları da gönüllerinde çiftlerin mutluluğunu birlikte yaşadılar.

Genç çift güzellikleri uyumları ile dikkat çekerken çiftlerin aileleri Salih-Nuran Yavuz ile Emine-Behzat Göllü düğün merasimlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına da teşekkür etti…