-Trabzon'da ki yürüyüş kolbastı ile son buldu... Büyük katılımın gerçekleştiği yürüyüşte her hangi bir olay çıkmadı. Yürüyüş Kolbastı ile başlarken, yine Kolbastı ile son buldu. Taraftarlar Derneği'nin dağıttığı bayraklarla süslenen yürüyüşe binlerce Trabzonlu katıldı. Fenerbahçe, TFF ve Aziz Yıldırım'ın aleyhinde slogan ve pankartların taşındığı yürüyüş çokça konuşulacağı benzerken Fenerbahçe'nin İstanbul'da düzenlediği yürüyüşteki katılımın neredeyse iki katı bir katılım sağlandı.
-Trabzon'da İstanbul, Zonguldak ve Ankara'da yapılan eş zamanlı yürüyüş sona erdi... Taraftarlar olaysız bir şekilde yavaş yavaş dağılıyor... Meydanda kalan küçük bir grup 'Bize Her Yer Trabzon' sloganı atıyor...
- Meydan'da Atatürk Heykelinin önünde yapılan konuşmanın ardından Taraftarlar Derneği'nin aracından Kolbastı çalıyor. Taraftarlar halka oluşturarak kolbastı oynuyor...
-Kodalak'ın ardından taraftarlar 3'lü çekerek sloganlar atıyor...Şampiyon Trabzonspor diye bağırıyor...
- Kodalak, konuşuyor: Geçen hafta pazar günü İstanbul'da Fenerbahçe taraftarları yürüyüş yaptı (Yuh çekiliyor)
-Geçen haftaki yürüyüşü bir çok sanatçı katıldı. Birileri Fenerbahçe'yi kurtarmak için Türk futbolunu katletmektedir. Biz Trabzonspor taraftarları olarak buna müsade etmyeceğiz. Türkiye sadece Fenerbahçe'den ibaret değildir. Bir çok takımdan var. Buradan Anadolu takımlarının yöneticilerine sesleniyorum. Para para diye ligi satmayın.
-Aydınlar üzerindeki Fenerbahçe formasın çıkarıp istifa etmelidir. Futbol Federasyonu başkanımızı yöneticilerimizi susturmaya çalışmaktadır. Bu zamana kadar sustuk bundan sonra susmayacağız.

-Görevi Fenerbahçe'yi kurtarmaktan başka olmayan Futbol Federasyonunun yapamadığını UEFA yaptı ve şampiyon Trabzonspor dedi...
-Buradan Trabzon dışında yürüyüş yapana taraftarlara teşekkür ediyorum. Yürüyüşümüze katıldığınız için bu duyarlılığınızı gösterdiğiniz teşekkür ediyorum...

-İnşallah 2010-2011 şampiyonluk kupası Trabzonspor'a verilecektir.
-Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak birazdan konuşma yapacak...
-Trabzonspor taraftarları Meydan Parkı'na ulaştı. Şuanda kortejin sonunda Meydan Parkı'na gelmesi bekleniyor...
- Taraftarlar geniş güvenlik önemleri içinde meşalelerle alanı doldurmaya başladı.
- Trabzonspor taraftarları türküler ve tezavratlar eşliğinde meydan parkına giriyor.
-Uzun Sokak boydan boya Trabzonspor taraftarıyla doldu. Kortejde kadınlar ve çocuklar ağırlıkta.
-Herkesin elinde bordo mavi bayraklar. Yürüyüş devam ediyor. Kortejin başı şu anda Uzunsokak'ın sonuna doğru ulaştı.
-Maraş Caddesi'ne doğru ilerliyor. Binlerce taraftarın katıldığı bu yürüyüşte Fenerbahçe ve TFF alehinde sloganlar atılıyor.
-Yürüyüş esnasında polis geniş güvenlik önlemleri aldı.Şuanda kortejin başı Maraş Caddesinden Merydan Parkı'na doğru ilerliyor.
-Uzunsokak'ta binlerce taraftar birikirken katılım halen devam ediyor.
- Henüz başlamadı ancak taraftarlar Fenerbakçe, Aziz Yıldırım TFF'ye sloganlar atıyorlar.
- Yanlışlıkla omuz attığın biri sana kafa atıyorsa Trabzon'a hoş geldin şeklinde pankartlar taşıyorlar.
-Trabzonsporlu taraftarlar alanda toplanmaya başlıyor. Taraftarlar Aziz Papucu yarım çık dışarı oynayalım sloganları atıyorlar.
-Meydan Parkı'nda Metrisin Önünde türküsü çalıyor
-Meydan Parkı Trabzonspor diye inliyor.
-Büyük takımın büyük taraftarları Trabzonspor'una büyük destek veriyor.
- Kalabalık git gide büyüme başladı. Trabzonspor yanlız değil sloganları atılıyor
-Taraftarlar oldukça heyecanlı ve neşeli görülüyor.
-Trabzonspor Derneği taraftarlara 'Affetmezler' bayrağını dağıtıyor.
-Taraftarlar müzik eşliğinde kolbastı oynamaya başladı.
- 7'den 70'e herkes Meydan Parkında Trabzonspor'a destek oluyor
- Taraftarlar tezauratlarla takımına destek oluyor
- Taraftarlar Uzunsokak girişinde toplanmaya başladı.
 

 
Trabzonspor taraftarları takımına ne kadar sahip çıktığını bir kez daha gösteriyor. Şike Soruşturmasında adı ‘Şike ve Teşvik Primi’ vermekle geçen Fenerbahçe’de taraftarının 3 bin kişi ile yaptığı yürüyüşe Trabzonspor taraftarı büyük bir gövde gösterisi ile karşılık verecek. Bugün İstanbul ve Trabzon’da eş zamanlı olarak düzenlenecek yürüyüş gibi mitinglerde Trabzonspor ve taraftarının gücü tüm gerçekliği ile gözler önüne serilecek.
Geçen yıl şike ve teşvik primi ile Trabzonpor’un elinden alınan şampiyonluğun iadesini isteyen taraftarlar, haklı olanın sesinin nasıl gür çıktığını bir kez daha sağır kulaklara haykıracak.

SENİN GÜCÜN KARANLIĞI YIRTACAK
Trabzonspor Taraftarlarının 01/01/2012 Pazar günü saat 15.00′da İstanbul Taksim İstiklal Caddesi’nde düzenleyeceği “Temiz Bir Lig İçin” yürüyüşü, katılımın çok yoğun olacağı ve terör örgütlerinin provakasyon ihtimalleri düşünülerek İstanbul Valiliğin ve Emniyetinin aldığı kararla iptal edilmişti. Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çeken bu iptal kararının ardından Taksim İstiklal caddesinde yapılması planlanan yürüyüşün, aynı gün ve saatte Türkiye Futbol Federasyonunun İstinye’deki binası önünde gerçekleştirilmesine karar verildi.
İSYAN SOKAKTA İNSAF ARIYOR
Sosyal medyada organize olan Trabzonsporlular, yaşanan şike soruşturması sonrasında TFF’nin “alamadığı” kararlara ve son olarak 58. Maddenin değiştirilmesiyle ilgili yapılan çalışmalara karşı “İsyan Sokakta İnsaf Arıyor” sloganıyla, yalnızca İstanbul’da değil, ülkenin dört bir kenarında sokağa dökülecek. İstanbul’un dışında Ankara, Trabzon, Zonguldak ve Bolu’da da yürüyüşler düzenleyecek olan bordo mavili taraftarlar, şampiyonluk kupasını isteyecek. Trabzonspor taraftar dernekleri de ortak bir basın toplantısı düzenleyerek son uyarıları yaptı. İşte o açıklama:
ASIL GÖVDE GÖSTERİSİ BUGÜN
“Tüm Trabzonsporlular ve sivil toplum kuruluşları adına, Türk futbolunda tuzun koktuğu adaletsizliğin ayyuka çıktığı günlerde daha fazla sessiz kalmanın ihanet ile eşdeğerde olduğuna inandık. 3 Temmuz’dan adeta gözümüzün içine baka baka sabrımızın sınandığı adaletsizliğe karşı, 1 Ocak Pazar saat 15.00’da TFF’nin İstinye’deki merkezinde güçlü ve gür şekilde hep beraber “dur !” diyoruz.” İstanbul Trabzonsporlular Platformu Kurucu Üyeleri; Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneği, 1461 Trabzonsporlular Derneği, Tuzla Trabzonsporlular Derneği, İstanbul Trabzonsporlular Derneği, Gurbetçi Gençler, BordoMavi.Net,i Sultanbeyli Trabzonsporlular.
Yürüyüş Saatleri:
İstanbul İstinye’de 15: 00′da
Trabzon Uzunsokak’ta 14:00′da
Ankara Balgat’ta 14:00′da
Zonguldak Acılık’da 14:00′da