2014 Dünya Kupası Eleme Grubu'nd Romanya ve Macaristan ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın gösterisinde stres attı.

Futbolcuların, Abdullah Avcı'dan özel isteği sonucunda gerçekleştirilen organizasyonda adeta kahkaha tufanı yaşandı. Sahneden, sık sık Volkan Demirel ve Arda Turan'a takılan Cem Yılmaz, kendisinin de bir dönem futbol oynadığını ifade etti.

Maslak TİM'de yapılan gösteride Cem Yılmaz'ın Arda Turan ve Volkan Demirel ile ilgili yaptığı açıklamalar sosyal medyaya da yansıdı. Gösteriye gidenler, Yılmaz'ın Arda ve Volkan ile ilgili yaptığı esprileri mikro blog sayfaları üzerine taşıdı. 

Arda Turan'a "Arda o saç ne lan, sen nasıl bir modelsin" diye takılan Yılmaz,  Volkan'a da, "Geçen gösterime hamile bir kadın gelmişti. Gülmekten çocuğu sahneye fırlatacak diye korktum. Şimdi olsa, çocuğu Volkan kurtarır." dedi.

Yılmaz, kendisinin geçmişte futbol oynadığını ancak parasının iyi olmadığı için futbolu bıraktığını dile getirdi ve "Doğru değil mi Samet" dedi.