Demet Akalın, Türkiye’nin ilk çocuk şehri ‘Minopolis’de çocukların dünyasına adım attı.
Türkiye’nin ilk çocuk şehri ‘Minopolis’ Demet Akalın’ı ağırladı. Minopolis’i yeğeniyle birlikten gezen Akalın çocuk şehrinde düzenlenen etkinliklere katıldı.
Etkinliği çocuklar için çok faydalı bulduğunu belirten Demet Akalın etkinlik sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kızı Hira’nın kendisini yorduğunu söyleyen Akalın, “Evde Hira ile çok yoruluyorum. Akşam eve geldiğimde gündüzleri olmadığım için surat asıyor. Onu eğlendirmek için çeşitli oyunlar yapıyorum. Bu da beni yoruyor ama bunlar güzel yorgunluklar” dedi. Akalın kızı Hira 2 yaşına geldiğinde ikinci çocuğu düşündüğünü de belirtti. Ayrıca Demet Akalın, 8. stüdyo albümü Rekor’da yer alan sözlerini Gökhan Özen’in yazdığı “Yeminim Var” adlı şarkıya klip çekeceğini de söyledi.

MİNOPOLİS ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
Bakırköy Marmara Forum’da 4-14 yaş grubundaki çocukları ağırlayan “Minopolis Çocuk Şehri” içinde 32 istasyon bulunduruyor. Ziyaretçilerin 100 kadar mesleği tecrübe ederek katılım sağladıkları Minopolis Çocuk Şehri, çocukların eğlenirken öğrenmesini hedefliyor. Minopolis’te çocukların, çeşitli meslekleri uygulamalı öğrenmeleri ve gelecekte yapmak istedikleri işleri bugünden prova etme fırsatı bulmaları amaçlanıyor.
(İHA)