Türk pop müziğinin başarılı ismi Emre Kaya, mini konser ve imza günü etkinliği için geldiği Kahramanmaraş’ta, dondurma yemeden sahneye çıkmadı.
Türkiye’nin dondurmasıyla ünlü kenti Kahramanmaraş’a iner inmez kendisini karşılayan görevlilere, "Dondurmasız çıkmam" diyerek espri yapan Emre Kaya, kendisine ikram edilen dondurmayı büyük bir iştahla yedi. Emre Kaya, "Güzel ülkemin her kenti farklı bir lezzeti ile ünlü. Ama o lezzeti başka yerde yemek olmuyor, gidip ait olduğu yerde yiyeceksiniz ki tadı çıkacak" dedi.
Ardından bir alışveriş merkezinin buz pistinde düzenlenen mini konser ve imza gününe, hayranlarının alkış yağmuru eşliğinde giren Emre Kaya, sadece şarkılarıyla değil, sahne performansı ve dansıyla da izleyenleri kendine hayran bıraktı.
Emre Kaya, yeni şarkısı "Dın Dın’ı" canlı olarak Kahramanmaraşlı hayranları için seslendirdi. "Dın Dın", “Esaret”, “Yapboz”, "Apayrı", "Benimsin", "Kader", "Sana Güvenmiyorum", "Sorma", "Teşekkür ederim" ve “Toz” gibi müzik listelerinin en üst sıralarından inmeyen eserlerini seslendiren Emre Kaya’ya hayranları da eşlik etti.
(İHA)