TRT, geçtiğimiz hafta Can Bonomo'nun sunduğu üç şarkı arasından seçimini yaptı. İşte henüz gizli tutulan şarkıyla ilgili detaylar...

 

Şarkıyı dinleyen Eurovisionlife editörlerinin şarkıyla ilgili notları şöyle:

Can Bonomo ve ekibinin seçilmesine kesin gözüyle baktıkları ve üzerinde titizlikle çalıştıkları Eurovision şarkımız çok hareketli. Yüksek tempoda çok coşkulu bir şekilde seyreden şarkı Türk ezgileri ve enstrumanlarıyla başlarken, tamamına yakınında sürekli olarak çeşitli batı melodileriyle süslenmiş durumda. 2012 Eurovision Şarkı Yarışması'nda başka hiçbir şarkıda duyamayacağımız bir rock - pop - etnik karışımı. Şarkının özellikle söz kısımları çok ritmik ve hareketli. İlk duyulduğundan nakarata kadar olan kısımda şarkı patlıyor ve dinleyenleri gayet içine çekmiş oluyor. İddialı bir iş olduğu kesin, ve batı melodilerinin fazlasıyla kullanıldığını görüyoruz; hem batı hem Türk kokuyor. maNga'nın şarkısı gibi coşkulu, introsu ise Sertab'ın şarkısı gibi melodik!

Şarkının tamamı İngilizce sözlerden oluşuyor.

Video klip bitince lansman var!

Şarkının ismini ve kendisini video klibiyle birlikte açıklamak isteyen ekip şu anda video klip sürecini işliyor. Video klibin tamamlanmasının hemen ardından TRT Ana Haber bülteninde yayınlanarak tüm dünyaya duyurulacak.

Koreografi'de kadın dansçılar yer alacak.

Eurovision için ne istediğini başından beri kurguladığını ifade eden Can Bonomo, çok yüksek tempodaki şarkının şovu için koreografi fikirlerini bile oluşturmuş. Koreografi'de Bonomo'ya eşlik edecek kadın dansçılarla sahnede çok etkili, hareketli bir dans şovu yer alacak.