BUGÜN  DOĞANLAR:
Ailelerine düşkündürler. Geçmişine saygılı bir şekilde bağlı kişilerdir. Çocukluk anıları onlar için çok önemlidir. Kazançlarını sonu belli olmayan işlerde yitirmek istemedikleri için, yapılarını sağlam temeller üzerinde kurmaktan hoşlanırlar. Zeki bir insan olmasına rağmen, bir çok konu üzerinde tembellik yapması, zararlara uğramasına neden olur. Bu tembelliğinin asıl nedeni; çevresindeki dostlarına karşı güveninin fazla olmasıdır. .  Kalbinin sesini dinleyen özel kişilerdir. Özgürlükleri her şeyden önemlidir. Doğru düşünür sağlam karar verirler. Dış görünüşlerine çok önem veririler. Doğuştan bir aristokrat havaları vardır Girişimcilik ve iş  yetenekleri sayesinde, ticaret dünyasında isim yapabilirler. Özgün ve araştırmacı bir zekaya sahiptirler. Yaşamda öğrenme istekleri; sınırlarını geniş tutmalarına neden olur. Yöneticilik vasıfları nedeniyle, alışkanlıklarından taviz vermeyen geleneksel tavırlarıyla tanınırlar. Güçlü bir irade,yoğun bir enerjiye sahiptirler.
KADINLARI:
Kendilerine güvenen kişilerdir. Sevdiklerine duygusal anlamda  fazla bağlıdırlar. Düşüncelerinde asalet hakimdir. Sezgilerinden çok, gözlemciliğine güvenirler. Paylaşmak için uygun dostlara ihtiyaçları vardır. Her türlü sanatsal olaylara yatkındırlar .Yaşama oldukça bağlı olan bu kadın, sadık ateşli ve aşıktır. Hayatında her zaman güçlü bir aşk vardır ve asla yalnız yaşamak istemezler.
ERKEKLERİ:
Sıcak romantik ateşli aşıklardır.İyi bir konuşmacı oldukları için, güzel aşk sözleri söylemekte üstlerine yoktur.Sevdiklerinden fazla ilgi beklerler. Aile yakınlarına karşı düşkün olmasına rağmen, kendi düşüncelerine uymayan konularda ketum ve tepkisel tavırlara girebilirler. Hırslı ve tatmin olmaya ihtiyaçları vardır.
ÇOCUKLARI:
Ailelerine bağlı çocuklardır. Daha küçük yaşlarda sanata eğilimleri ile göze çarpar.Renkli giysilerden hoşlanırlar. Bebeklikleri oldukça yaramaz geçer.Kendilerine özgün bir yapıları vardır. Liderlik özellikleri taşırlar. El becerileri güçlüdür.
GÜNÜN YORUMU:
Özellikle, toplumda yanlış gelişen durumlar söz konusu olduğu zaman, tepkiselliğimizi ortaya koyacağımız bir gün olacak. İdealist ve kişisel düşündüğümüz için, yanlış yorumlar ve tenkitler de alabiliriz. Başlangıçlar yapmak için olumlu bir gün. Uzun süredir dargın olduğumuz dostlarımızı arayabiliriz. ve köprüleri kendimiz atabiliriz. Yaratıcılığın ve sanatsal olayların yoğun olduğu bir gün. İçimizdeki enerjiyi dengeleme konusunda zorluklar yaşayabiliriz. Sanatçıların ve dansçılar için oldukça güzel bir konum. Meslekleriyle ilgili güzel başarıları yakalayabilirler.
GÜNÜN RENGİ:
Krem, koyu yeşil, altın sarısı,
GÜNÜN  ÇİÇEĞİ:
Beyaz ve kırmızı gül
GÜNÜN KOKUSU:
Zencefil, kaşmir, Gardenya
KOÇ:
Geçmişlerde kalan bir arkadaşınızdan alacağınız  haber, eski anılarınızın canlanmasına neden olacak.Uzun süredir beklediğiniz bu görüşmeye hazır gibisiniz.Bugün, sosyal ortamlarda partnerinizle birlikte iken, müthiş bir keyif alıyorsunuz. O  sizinle oldukça mutlu. Karşılıklı ilişkilerde hoş görülü davranmanın çok işe yaradığını, sizde fark etmeye  başladınız.
BOĞA:
Artık, biraz daha yüzeysel düşünmeye ve davranmaya başlasanız çok iyi olacak. Her şeyi çok fazla ciddiye almanız, problemleri olduğundan daha büyük algılamanıza neden oluyor. Kendinizi bu konuda kontrol altına almalı ve rahat olmalısınız.  Sorunlarınızı çok fazla abarttığınız dönemler oluyor ve olaylara sonradan baktığınız zaman gülüyorsunuz.
İKİZLER:
Uzun zamandır konuşmak istediğiniz aile çevrenizden büyüklerinizi bugün arayın. Onları mutlu ederken, kendiniz de pozitif enerjilerle dolacaksınız. İş yaşamınızla ilgili istediğiniz sonuçlara ulaşmak için, sadece konsantre olmanız yeterli. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan yaşama uygun bir tarzınız var. Bu da sizi üzüyor.
YENGEÇ:
Çeşitli dış etkenlerin engellemelerine karşın, fikirlerinizi sessizce hayata geçirmekte yarar var. Karşınıza çıkan zorluklarla yılmadan mücadele etmeniz, sizi daha da güçlendirerek motive olmanızı sağlayacaktır. Başarı size çok yakın. İnsanlarla olan ilişkilerinizde özünde  naziksiniz. Fakat, gergin olduğunuz zaman hiçbir şeyi görmüyorsunuz.
ASLAN:
Bugün, zihinsel faaliyetlerinizi olumsuz etkileyecek bir durumunuz görünmüyor. Bu nedenle, uzun zamandır ertelediğiniz bir konuyu ele alarak üzerinde çalışmanızda yarar var. Kendinizi iyi hissettiğiniz böyle bir günde, iyi sonuçlar alabilirsiniz. İş yaşantınızda çelişkiler yaşıyor olmanız, önemli değil. İçsel sesiniz her konuda size doğruyu gösteriyor.
BAŞAK:
Kafanıza taktığınız bir şeyi kısa sürede gerçekleştirmek istiyorsunuz. Zaten daha sonra, uzun dönemde soğuyorsunuz. Her zaman ilklere karşı olan tutkunuz yüzünden başınızdan kazalar eksik olmuyor. Bir işe sakin başlayın. Çalışma yaşantınızda eski günlerin farklı olaylarını düşündüğünüz zaman, bir burukluk duyuyorsunuz.Aldırmamayı öğrenmelisiniz.
TERAZİ:
Birlikte olduğunuz arkadaşınızın maddi problemlerine yardım etmeniz gerekebilir. Fakat; yardımdan önce ona, yaptığı yanlışlıklar konusunda dikkat etmesini söylemelisiniz. Problemi fazla üstlenmeyerek, onu da sorumluluk duygusuna alıştırmalısınız. Aşk yaşamınızda ise, uzun vadede değişiklikler yapmak için, bugünden düşünmeye başlamayın.
AKREP:
Eğer, aşk hayatınızda bir sevdiğiniz varsa ve de seviliyorsanız, ihtiyaç duyduğunuz manevi desteği fazlasıyla alacaksınız. Buna benzer, temeli aşka dayalı destekler kadar sizi motive eden ve itici güç oluşturan bir etken daha yok. Sağlık konusunda bugünlerde boğaz bölgenizi koruyarak, ilaçlarla uğraşmayın.
YAY:
Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen kapılmamalısınız. Hiç suçu olmadan onun üzülmesine neden olursunuz. Burada yapacağınız en doğru hareket; gerçeğin ne olduğunu öncelikle ona sorup, öğrenme yoluna gitmeniz olmalıdır. İş yaşantınızda çevrenizle baş etmeniz her zaman mümkün olmayabilir. Sabırlı olmalısınız.
OĞLAK:
Duygusal alanda biraz sakinliğe ihtiyaç duyabileceğiniz bir gündesiniz. Geçmişte kalan duygusallıklarınızla ilgili kafanızdan geçirdiğiniz konularla, kendinizi meşgul etmenizin anlamı yok Verilmiş sözlerin önemi artık kavramaya başladınız.Bazı olaylar, size her konuda ders olabilir unutmayın. Sağlığınız olumlu gibi görünüyor. Grip kapınızda dikkatli olun.
KOVA:
Çok hareketli bir gündesiniz. Parasal konularda da şansınız size yardım edebilir. Fakat, şansınızı da zorlamadan, dikkatli bir beklenti içinde olmalısınız. Bu arada, işinizle ilgili sizden beklenen ve öncelik kazanan konuyu hatasız sonuçlandırmaya bakın. Yeme-içme konusunda özenli sayılırsınız. Bu titizliğinizi günlük spor aktiviteleri için de gösterin.
BALIK:
Önünüzde sizi zorlayacak günler var. Fakat, her zaman ki gibi panikleyerek de olsa olayların planlı bir şekilde gitmeniz sayesinde, başarılı olacaksınız. İşinizle ilgili konuşurken temkinli olun. Başarınızla ilgili ciddi çalışmalar içine girebilirsiniz. Bazen, her şeyden uzaklaşıp, inziva hayatını özlüyorsunuz. Bu duygularınız sizi sosyal hayattan uzaklaştırıyor