BUGÜN DOĞANLAR:
Temkinli ve yaşamda güven arayan kişilerdir. Çalışkan, sitemli yapılarıyla, bulundukları yerlere gerekli düzeni sağlamasını iyi bilirler. Yalan söyleyenden ve verilen sözlerin yerine getirilmemesinden olumsuz etkilenir ve aynı kişiye ikinci bir şans vermekten sakınırlar. Doğru düşünür sağlam karar verirler. Olağanüstü taklit etme kabiliyetleri vardır. Çok fazla seyahat ederler. Karşı cins üzerinde cazibeleri çok etkindir. Sıra dışı ilişkiler yaşamaktan hoşlanırlar. Bazen kibirli davranışlar gösterebilir. Güçlü iradeleri ve korkusuz kişilikleri ile, bulundukları ortamlarda meydan okumayı severler Kaybetmekten hoşlanmazlar. Sevgilerini bazen abarttıkları için, partnerlerini gereğinden fazla şımartabilirler. . Estettik yönleri çok gelişmiş olduğu için, dizayn gerektiren işlerde başarılı olurlar. İ yi yürekli ve güçlü bir sanatseverdirler. Verdikleri sözleri yerine getirme konusunda son derece titiz davranır ve aynı hareketi karşılarındaki kişilerden de beklerler. Hayal kırıklıklarını zamanla tamir etmeyi öğreneceklerdir
KADINLARI:
Tam anlamıyla doğa insanlarıdır. Güzelliğe hayrandırlar. Çevresinde daima yaratıcı ve akıllı insanların olmasını isterler. Aşkta duyguları ve mantıkları arasında belli bir denge vardır. Zeki pratik ve esprilidir. Duygu ve mantık dengesini kurabilen özel yetenekli insanlardır. İçsel güvensizlikleri yüzünden , duygusal yaşamları oldukça karışıktır. Gelecek kaygısı onları rahatsız eder. Eşlerinde aradıkları huzuru bulmaları şarttır.
ERKEKLERİ:
Sezgisel yetenekleri gelişmiştir. İçsel güvensizlikleri yüzünden, duygusal yaşamları oldukça karışıktır. Gelecek kaygısı onları rahatsız eder. Eşlerinde aradıkları huzuru bulmaları şarttır. Çocuklarına düşkün oldukları için, aile kavramları çok gelişmiştir.
ÇOCUKLARI:
Şirinlikle dramatik kabiliyetlerini son derece ustaca birleştirerek çevrelerini etkilemesini iyi bilen bu çocuklar yaşamın ateş toplarıdır. Daha küçük yaşlarda güçlü olmayı öğrenmişlerdir. Hedefleri vardır ve kendi bildiklerinden taviz vermek istemezler. Yüksek sesli konuşanlardan ve kendilerine zorla bir şey yaptıranlardan nefret ederler.
GÜNÜN YORUMU:
Bugün, kendi değerlerimize uygun hareket etmek isteyeceğiz. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. Sanatçıların ve dansçılar için oldukça güzel bir konum. Meslekleriyle ilgili güzel başarıları yakalayabilirler. Derin sezgilerimizi daha da yoğunlaştırarak belki de, şimdiye kadar hiç denemediğimiz konularda çığır açacağız.. Sonuçlanmayan hukuksal sorunlarımız artı veya eksi bir şekilde bitecektir. Kişisel isteklerimiz ve egolarımıza zıt bazı konular bizi rahatsız etse de, önleyemediğimiz bir şekilde bu ortamın içinde bulanacağız. Aşkta eleştirici  bir günümüzdeyiz ve duygularımızda terslikler yaşayabiliriz. Partnerimizden çok şey bekliyoruz
GÜNÜN ÇİÇEĞİ
Sarı krizantem, ayçiçeği, kasım patı, Manolya,
GÜNÜN KOKUSU:
Misk, gül
GÜNÜN RENGİ:
Eflatun, altın sarısı, kemik rengi, kızıl kestane
KOÇ:
Maddesel isteklerinizin önünüze çıkacak olan fırsatlarla paralel ilerleyeceğini unutmamalısınız. İnatçı ve yargılayıcı tavırlarınız, bazen fırsat kaybetmenize neden oluyor. Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, siz gizli bir  güç arayışı içindesiniz. Bugün paylaşım konusunda oldukça hassas davranacaksınız.
BOĞA:
Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz.. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız. İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız. Biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.
İKİZLER:
Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. . Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donananıma hazır olmalısınız. Venüs ve Merkür’den olumlu etkiler alıyorsunuz. Bugün, zihinsel aktivitenizin oldukça yüksek.
YENGEÇ:
Bugün kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyi kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz. . Kendinize güveniyor ve yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz.
ASLAN:
Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Size olumlu katkıları olacak, başlangıçlar gündeme gelecektir. Gelen tekliflere karşı temkinli yaklaşmanızda fayda var. Bugün bulunduğunuz ortamlarda, ve yaptığınız çalışmalardan dolayı, takdir göreceksiniz.
BAŞAK:
Bugün, görüşeceğinizin kişilerin, toplumsal başarılarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yapıcı ve yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli.  Gerekli kişileri bir araya getirerek, istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz.Kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir gün.
TERAZİ:
Ay kombinasyon burcunuz  Yay’da ilerliyor. İçsel enerjinizin oldukça yüksek oluşu, baskıcı davranışlara karşı tepki oluşturmanıza neden oluyor. Bugün, hızlı ve aktif bir zihinsel performansa sahip olmanıza rağmen, karar verme konusunda zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyor ve kararlarınızda diretmeyi sürdürüyorsunuz.
AKREP:
Beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Üstün yönleri olan kişilerden  hoşlandığınız için, görüşlerinizi sadece size performans kazandıracak nitelikteki kişilerle paylaşmaktan yanasınız..
YAY:
Ay burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçiyorsunuz.
OĞLAK:
Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün.ve  kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz. Koşulların sizden yana oluşu; bazı engellerin ortadan kalkmasıyla daha bir açıklık kazanıyor. Birçok fırsat kendiliğinden oluşacak.
KOVA:
Her zaman belli standart  dahilinde davranarak, hedeflerinize akıllıca yaklaşıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler bazı şeylerin farkındalar. Bugün Ay tepe evinizde ilerliyor. Mesleki anlamda ses getirecek olaylar zincirini başlatabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündeme gelecektir.
BALIK:
İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalı ve acele etmemelisiniz. Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız. İnsanlar üzerinde etkiniz oldukça yüksek ve duygusal konuşmalar sergileyeceğiniz bir gün