BUGÜN DOĞANLAR:

Çevrelerini çok kolay etkilerler. Bulundukları alanda insanları kendilerine mıknatıs gibi çekerler. Duygu ve mantık dengeleri birbirine paraleldir. Yaşamlarını kaliteli şekilde devam ettirme çabası içindeler ve her zaman paraya önem verirler. Çünkü pek çok işini  parayla çözümleyeceklerine inanırlar. İş yaşamlarında yükselmek için her türlü çabayı gösterirler. Bulundukları yerlerden sürekli uzaklara gitme eğilimleri taşır ve sık sık adres değiştirirler. Titiz ve sorgulayıcı yapıları onlara başarı sunarken, yalnızlık duygularını da ön plana çıkarır. Bireyselliklerine değer verilmesinden hoşlanırlar. Kişisel özgürlükleri çok önemlidir. Yaşama sevinçle bakan kişilerdir. Gülmeyi ve güldürmeyi çok severler. Disiplinden hoşlanmadıkları için işlerine hiç kimseyi karıştırmak istemezler. Doğuştan yaşamın artist ve aktörleridir.

KADINLARI:

Doğal yeteneklerini sergilemekten hoşlanırlar. Yaşamda, eşten kazanılan paralarla başarı gelecektir. Her konuda özgüvenleri yüksektir. Hazır cevap, nükteli ve zarif bir kişilikleri vardır. Orijinal düşüncelere sahip oldukları için, yaşamları sürekli hareketli ve yoğun geçer. Çevreleri sürekli kalabalıktır. İnsan ilişkilerine düşkündürler.

ERKEKLERİ:

Çevrelerindeki kişileri çok kolay etki altına alırlar. Dikkat çekici şekilde giyinir ve modaya uygun kıyafetler seçerler. Yetenekli oldukları için meslek seçimlerinde zorlanmazlar. Yaşamda birden fazla evlilik yaparlar. Daima toplumda güçlü olan eşleri seçerler. Gizli bir kariyer tutkuları vardır.

ÇOCUKLARI:

İnce  hesaplar yapmaktan hoşlanırlar. Mekanik ve oyun becerileri çok fazladır. Bilgiye ve öğrenmeye meraklıdırlar. Büyükleri ile geçinmesini iyi bilirler ve öğretmenleri tarafından sevilen sevimli bir kişilikleri vardır.

GÜNÜN RENGİ:

Altın sarısı, vişne çürüğü, mor

GÜNÜN KOKUSU:

Bergamut,misk, amber

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Kamelya, manolya, ay çiçeği

GÜNÜN YORUMU:

Hızlı hareket etmemiz gereken bir gün. Kısa sürede çözümlememiz gereken sorunlar, gündeme gelecektir.. Deniz yollarını kapsayan yolculuklar söz konusu. Devletler arası taşımacılıkla ilgili gizlilikler kafaları karıştırabilir. Yasa dışı örgütlenmelerde dikkat edilmesi gereken durumlar ortaya çıkabilir. Karşılıklı ilişkilerimizde anılarımız önemli olacak. Aile bağlarımız ve partnerlerimizin aileleri ile olan ilişkilerimizin gündem kazanacağını göreceğiz. Ayrıca bugün yakın dostluklarımızda ve aile çevremizde kalp kırmamaya ve olayları abartmamaya dikkat etmeliyiz.

KOÇ:

Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir gün. Olayların duygusal yönleri canınızı sıkabilir fakat karşınızdaki kişilere gereken desteği veriyorsunuz. Partnerinizle aranızda güçlü bir cinsel çekim oluşabilir. Duygusallıkla yaklaştığınız konulara fazla misyon yüklüyorsunuz. Genital organlarla ilgili sorunlarınız olabilir.

BOĞA:

Düşüncelerinizi çevrenizle paylaşırken, geleneksel yapınızı ortaya koyacağınız bir gün. Duygularınız karışık olduğu için,. hata yapmaktan korkuyorsunuz.. Güçlü bir partnerin üzerinizdeki etkisini inkar edemezsiniz. Bugün  partnerinizin fikir ve düşüncelerine önem vermeyen tavırlarınızla, onu kızdırabilirsiniz.

İKİZLER:

Birlikte çalıştığınız kişilerin isteklerini görmezlikten gelmemeli ve zihinsel aktivitenizi değerlendirmelisiniz. Sabit düşüncelerin size faydası olmadığını gün içinde anlayacaksınız. Çevrenize karşı kuşkulu davranıyorsunuz. Arkadaşlarınızı ve çevrenizi yargılayabiliyorsunuz.

Bazı düşüncelerinizi kendinize saklamak isterken, içsel öfkelerinizi açığa çıkarabilirsiniz.

YENGEÇ:

Bugün, kendinizi aşan konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Atılım yapmayı istediğiniz konulara ilgili ilginç gelişmelerin ön şartları kendiliğinden oluşacaktır. Ayağınıza gelen şansı kullanma konusunda tereddütler yaşamak yerine, bir an önce girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Yeni bir yapılanma içinde olacaksınız.

ASLAN:

Yaşam şartlarınızla ilgili değişimler canınızı sıkabilir. Bugün ,gireceğini ortamlarda farklı bir konu ile ilgili fikirlerinizi söylemelerini isteyebilirler. Aykırı davranmak yerine, olaylara görecelikle bakmalısınız. Taraf tutmak size çevre kaybettirebilir. Özgürce konuşmak her zaman olumlu sonuç vermiyor. Dikkatli olmalısınız.

BAŞAK:

Bugün, çevre iletişiminizi mükemmel sergileyeceksiniz. Enerjinizin gücünü duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bazı değerlerin yaşamınızda değişmesinden rahatsızlık duymadan, çevrenizi sorgulamaya devam ediyorsunuz. Mesleki anlamda başarınıza yardımcı olacak olayların çözümü yönünde adım atacaksınız.

TERAZİ:

Sizi aşan sıra dışı konular üzerinde çalışmayı seviyorsunuz. Yaratıcılığınız engellendiği zaman başarılı olmanız mümkün değil. Venüs burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinize yeni boyut kazandırıyor. Kalbi boş olanlar için her an yeni bir aşk başlayabilir. Kendiniz her anlamda hazır hissediyorsunuz.

AKREP:

Maddi konularda gizlilik yaşamak istemiyorsunuz. Satın alma konusunda cesurca itiraflar yaparken, çevrenizden de aynı şeyleri bekliyorsunuz. Bugün, güvensizlik duygusu içinde olabilirsiniz. Durum değerlendirmesi yaparken, kendi mantığınızı savunan ve olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşan bir yapınız var.

YAY:

Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için; her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen, kendinizi mutsuz etmek için adeta çabalıyorsunuz. Bugün, partnerinizin sizin üzerinizde iddia etmesine izin vermek istemeyeceksiniz. Karşılıklı çatışma içinde geçen bir birlikteliğin hiçbir faydası olmayacağını farkında olmalısınız.

OĞLAK:

Kendinize taviz vermek isteyecek ve öz benliğinizi besleyecek çalışmalar yapacaksınız. Endişelerden uzak yaşama tarzınızı benimsemek isteyeceksiniz. Bugün, birlikte çalışacağınız kişilerin size yaklaşımlarını önemsemeli ve duygusal olaylarını takibe almalısınız. Bazı olayları yeniden yapılandırmak isteseniz de, şimdilik beklemeyi yeğlemelisiniz.

KOVA:

İlişkilerdeki denge çubuğuna siz yön verecek, diğer kişilerin katkı oranlarını da siz tayin edeceksiniz. Bugün, maddi ve manevi olarak iyi bir gün geçireceksiniz. Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz.. Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için neden yok.

BALIK:

Siz farklı konuları bir arada kombine edebilen bir yapıya sahipsiniz. Bugün, bir çok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz.Güçlü kişiliğiniz; bir çok sorunu  ve olayları da beraberinde getiriyor.