BUGÜN  DOĞANLAR:

Güven duygusuna çok önem verdikleri için, ilişkilerinde belli bir sadakat beklerler. Çevresiyle ilişkilerini sıcak tutmaya çalışır. Aşk konusunda kararsız ve beklentileri farklı kişilerdir. Kendi fikirlerine önem verirler. Mantığına ters gelen olaylara şiddetle karşı çıkarlar. İnsancıl yapılarından dolayı toplumsal olaylarda başarılı çalışmalar yaparlar. Ailelerine ve sevdiklerine düşkün olup, onların her türlü sorunları ile ilgilenmekten hoşlanırlar. Yüce gönüllü ve sevecen yapıları onları herkesten farklı kılar. Hassas ve duygusal oldukları için, kendilerini ortaya koymakta güçlük çekerler. Çoğu kez aileleri tarafından çok sevilmedikleri duygusuna kapılabilirler. Önemsenmek en büyük istekleridir. Evlilik duyguları yoğun olmalarına karşın, geç evleneceklerdir.Maddi  konulara sıcak bakarlar. Finans konularında başarılıdırlar. Ortaklık söz konusu olduğu zaman dikkatli olmaları gerekir.

KADINLARI

Özgürlük duyguları tüm değer yargılarının üzerindedir. Taviz vermekten hoşlanmazlar. Birlikte çalıştığı kişilerde akıl birliğine dikkat ederler. Mantığına ters gelen olaylara şiddetle karşı çıkarlar. Kafaları çok işlek çalıştığı için, proje üretme konusunda son derece beceriklidirler. Çevresiyle iletişim kurabileceği meslekleri seçerler.

ERKEKLERİ

Sezgisel yetenekleri çok gelişmiştir. Yaşamlarında daima belirli ve özel dostları vardır. Yatırım ve finans konularında belli bir strateji  izlerler. Çoğu kez, şanslı bir konumdadırlar. Genellikle kişisel rahatlıkları ile ruhsal yaşantılarında paralel gelişir. Kendilerini mutsuz hissederlerse, iş potansiyelleri düşer.Artistik yetenekleri çok gelişmiş olduğu için, seçecekleri mesleklerin kendilerini ön plana çıkarmasını isterler. . Her konuda özgüvenleri yüksektir.

ÇOCUKLARI:

Sakin fakat akıllı çocuklardır. Yorumlarını kendilerine sakladıkları için, çevresine ilgisiz gibi dururlar. Aniden aklına geleni söyledikleri zaman, çevrelerini hayretler içinde bırakırlar. El ve akıl becerileri yüksektir. Konuşmadan anlaşabileceğiniz çocuklardır.

GÜNÜN YORUMU:

 Eski ilişkilerimizi irdeleyeceğimiz bir gün. Henüz kafamızda bitiremediğimiz duygular olabilir. Özellikle mantık ve duygu karmaşası yaşadığımız bu günde, isteklerimizde eski hesaplaşmaları bırakmalı ve teslimiyetçi bir ruhla hareket etmeliyiz. . Duygularımızda yoğun enerjimiz ve güçlü egolarımız ortaya çıkacak. Başlattığımız işleri tamamlama fırsatı bulacağız. Kaliteli işler peşinde koşarak verimimizi arttırma çabası içinde olacağız. Sosyal çalışmalarımız hızlanacak. Telefon görüşmelerimiz artıyor Toplumsal yargılanmalar için bir sürü neden ortaya çıkacak. Olayları incelemek ve sonuca gitmek için gerekli doneler kullanılacaktır. Yoğun bir gün yaşanacak.

GÜNÜN RENGİ:

Krem, koyu yeşil, saman sarısı,

GÜNÜN  ÇİÇEĞİ:

Beyaz ve kırmızı gül

GÜNÜN KOKUSU:

Zencefil, kaşmir, Gardenya…

KOÇ:

Sosyal yaşantı sizin için önemli. Ay’ın bulunduğu konum, size karşı özverili davranan kişilere karşı tedbirli olmanızı gerektiriyor. Çevrenize hakim olmak isteyebilirsiniz. Yakınlarınızla haberleşmek için, bazı girişimlerde bulunacaksınız. Her konuda kendinize yetebiliyorsunuz. Çevrenizin vazgeçemediği bir kişilik haline geldiniz.

BOĞA:

Ailenizle ilgili konulara kayıtsız kalamayacağınız bir gün olmasına rağmen, çevresel koşullarınızı ön planda tutmak isteyeceksiniz. İşinizle ilgili bazı stratejik noktaları iyi belirliyor ve inatla bu konuları takip ediyorsunuz. Bu nedenle çevrenizde size karşı kıskançlık duyguları eksik olmuyor. Bugün tetikte olmalısınız.

İKİZLER:

Duygusal anlamda yoğun bir gün yaşayacaksınız. Düşünce gücünüz çok yüksek. Olayları çok fazla irdeliyorsunuz Gün içinde tartışmalardan uzak kalmalısınız.. Yapmayı planladığınız işleri yaşama geçirmek istiyor ve bu konuda  yolculuklar yapmanız gerektiğini de unutmuyorsunuz.

YENGEÇ

İş ilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen, kimseyi kırmadan, insanları kaynaştırmak adına bazı organizasyonlar yapıyorsunuz. Bugün, güçlü enerjileriniz var. Yatırımlarınız için sistemli ve kararlı hareket ediyorsunuz. Birçok zincirleme kazanç kapılarınız, gündemde olacak. .

ASLAN

Yakın dostlarınızı evinizde ağırlayabilirsiniz. Bugün, sevdiğiniz konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Görüşmeyi arzuladığınız kişilerle gerekli bağlantıyı kurmak için atılımlarınızı yapmalısınız. Bazı Aslanlar; çevrelerinde onları gözleyen kişilerin varlığından dolayı, canları sıkılabilir.. Ayak bileklerinize dikkat etmelisiniz.

BAŞAK

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda dikkatli olmalısınız Bazı arkadaşlarınızın davranış biçimlerini eleştirmemelisiniz. Herkesin bir tarzı olduğunu anlamak istemiyorsunuz. Olaylara çok fazla derin bir bakış açısı getirmeniz, onların kendilerini saklamalarına neden oluyor Kendinize çok fazla güvenmeniz, hatalara neden olabilir.

TERAZİ

Bugün, duygusal konularda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Güçlü duygular içindesiniz ve partnerinizi yönlendirme konusunda etkili olacaksınız. Onun bazı fikirlerini kökten değiştirebilirsiniz. Amacınıza ulaşmak için önünüzdeki tüm engelleri aşmasını iyi biliyorsunuz..İçsel patlamalara meyilli bir gün..

AKREP

Bugün çok fazla meraklısınız. Olayları detayları ile inceleyip sonuç çıkarmaya çalışıyorsunuz. Çevresel koşullarınızı zorlayarak, hedeflerinize ulaşmaya alışmışsınız. Savunduğunuz konulardan taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız.

YAY

İş çevresinde konuşkan kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Fakat, alışılan iş düzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Siz emir almaktan hoşlanmadığınız için, size aktarılan düşüncelere hemen tepki gösterebilirsiniz. Bugün, güçlü enerjiniz sayesinde hedeflerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

OĞLAK

Duygularınızda ve isteklerinizde hedefleriniz belli. Bugün, karşı tarafın duygularından etkilenebilirsiniz. Siz mükemmel kuralcı yapınızla, çevrenizdeki kişilere de örnek olmayı başarıyorsunuz. Sevdiğiniz kişi de bu konuda sizin fikirlerinize çok önem veriyor. İştahınızı denetlemek zorundasınız. Kilolarınızı denetlemelisiniz.

KOVA

Bugün,  Başak’ta  ilerleyen Ay, güçlü duygusal motivasyonlar veriyor. Yaşayacağınız olaylara kendinizi kaptırıp içsel dalgalanmalardan kendinizi korumalısınız. Yapmanız gereken tek şey, sakince olayları irdelemenizdir. Size düşen görevler konusunda, sevdiğiniz insana fazlaca yükleniyorsunuz.

BALIK:

Ay  karşıt burcunuzda ilerliyor. Güçlü enerjinizi duygularınızla birleştirerek, mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. Bugün,  egolarınız ve istekleriniz ön planda olacak. Partnerinizin sizden etkilenmesini kolay bir şekilde sağlayacaksınız. Karşınızdaki kişiyi çok kolay hissedebiliyorsunuz. Hayallerinizin çıtası bir hayli yüksek.