BUGÜN DOĞANLAR:

Özgürlük duygularını kullanmak için hiçbir fırsatı kaçırmazlar. Kendilerine yönelik bireysellikleri vardır. Aile kavramı onlar için yüce bir duygudur. İlerleme savaşı içinde oldukları için, aradıkları başarıyı daima elde edeceklerdir. Hırslı ve derin kişilerdir. Bazı hedeflerinizi gizli tutmaktan hoşlanırlar. Çok ince sempatik ve iyi yürekli kişileridir. Parlak neşeli ve yaşam zevki ile dolu oldukları için, dost çevreleri oldukça geniştir. Bulundukları alana kendi damgalarını vuran marjinal ve sanatçı özellikleri vardır. Özel yaşantıları karışık olur. Kuşkucu ve yargılayıcıdırlar. Sanata karşı eğilimleri çok fazla olduğu için, entelektüel çevrelerde kendilerini rahat hissederler. Sanat danışmanlığı onların tercih ettikleri mesleklerden biri olabilir. Uzak mesafeler, onların mistik duygularını ortaya çıkarır. Duygusal yolculuklara yatkındırlar. . Başkalarına ters gelen şeyler onlar için son derece doğaldır.İşlerine karışılmasından hoşlanmadıkları için, yaratıcılıkları tek başına kaldıkları zaman ortaya çıkar.

 KADINLARI:

 Derin bir anlayış ve hayatı sorgulayan bir yapıya sahiptirler. Kişisel davranmaktan hoşlanırlar.Maddi konularda isteklerini kişisel çabalarıyla  elde ederler. Yaşamla ilgili  beklentileri ütopik,  yabancı kültürlere karşı ilgileri çok fazladır. Aşka bakış açıları mükemmeldir. Çevresel olaylarında sistemli dostlukları vardır

ERKEKLERİ:

Toplumda lider olma gibi gizli tutkuları vardır. Kinci değildirler fakat kendilerini inciten olayları asla unutmazlar. Duyarlı yapılarından dolayı, sabır ve anlayış konusunda iniş ve çıkışlar yaşarlar. İskelet sistemleri güçlüdür fakat kalıtsal dolaşım bozuklukları olabilir. Kişisel enerjilerini  kullanamadıkları zaman motivasyonları  çok çabuk bozulur. Beklenmedik davranışları ile çevrelerini bir anda şaşırtırlar.

ÇOCUKLARI:

Neşeli, inatçı ve egoları güçlü çocuklardır. Emir almaktan hoşlanmadıkları için, yapılması gereken şeyleri yumuşak bir şekilde söylenmesinden hoşlanırlar. Bebekliklerinde şaşırtıcı bir şekilde zeka oyunları sergilerler. Ebeveynlerinin özel ilgilerine ihtiyaç duyarlar. Gizli sanatçı özelliklerinin açığa çıkarılmasını beklerler.

 GÜNÜN KOKUSU:

Çam, odun, yosun

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Feliks, manolya, sarı sardunya

GÜNÜN RENGİ:

Kahverengi, altın sarısı, beyaz 

GÜNÜN YORUMU:

Toplumsal hırslarımız ön plana çıkacak. Maddesel konularda iş birliği içinde olduğumuz kişilerin olumsuz davranışları ile karşılaşabiliriz.  Bilinç altı yapılanmamız farklı seyrediyor. Mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız. Yapacağınız çalışmaları geliştirmek istiyor ve yeni projelere kendinizi hazır hissediyor, yaşam kalitenizi yüksek tutmak istiyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte  ortak çalışmalar içinde olacağız. . İkili ilişkilerinizde geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Bugün yaşamı sorguluyoruz Kamu olaylarında farklı sunumlar gündeme gelecektir.. Kararlı düşünmenin artılarını zaman bize olumlu bir şekilde gösterecektir.

KOÇ:

Ailenize karşı derin duygular içindesiniz. Onların her türlü sorununun yüklenmenize karşın, bazen karşılığını alamıyorsunuz. Bugün, olağan üstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Yakın takip olayları canınızın sıkılmasına neden olurken, rahat şartlarda çalışmak istiyorsunuz. Bugün hayallerinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz.

 

BOĞA:

Çevresel koşullardan şikayet etmek yerine renkli hale getirmek sizin elinizde. Bugün Ay’ın konumu, arkadaşlarınızla bir araya gelerek romantik anlar yaşamanıza neden olacaktır. Duygusal ilişkilerinizde; yaşadığınız hayal kırıklıkların üstesinden gelmeyi iyi biliyor olmanız sizin için avantaj oluyor.

İKİZLER:

Maddi konularda duygusal davranmak sizi yanlış yönlendiriyor.  Çünkü, söz konusu sevdikleriniz olduğu zaman harcamalarınıza dikkat etmiyorsunuz. Bugün, bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Maddi olarak kendinizi yetersiz görmeyin. İkna kabiliyetinizi, kazançlarınızı arttırma  konusunda kullanabileceğiniz bir gün.

YENGEÇ:

Geçmişlerde kalan bir arkadaşınızdan alacağınız  haber, kısa süreliğine de olsa sizi anılarınıza  döndürebilir. Yeni durumunuzla ilgili değişen şartlarınızı yeniden gözden geçirmek istemeniz, sizi farklı durumlara hazırlıyor. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmaya çalışırken, istemediğiniz kaoslara düşebilirsiniz.

ASLAN:

Bugün, maddi kaynaklarınızla ilgili inatçı tavırlar sergilemeniz, duygusal yönde sizi olumsuz etkileyebilir. Karşıt düşünceler içinde gerilim yaşamak yerine, yaratıcılığınızı vurgulayan çalışmalara yönelmelisiniz. Kendinize yeni kaynaklar bulmak zorunda kalabilirsiniz. Temkinli hareket etmekte yarar var.

BAŞAK:

Duygusal konularda beklediğiniz şartların gelişmesi biraz da sizin davranış biçiminizle ilgili gelişiyor. Sıra dışı konuşmalar ilginizi çekse de, olayların fazla içinde bulunmak istemiyorsunuz.  Bugün, aşk konusunda fazla yorum yapmak gibi bir takıntınız yok.  Günlük yaşantınızla ilgili değişime ihtiyacınız var.

TERAZİ:

Gün içinde duygusal davranmanıza neden olacak konulardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Bugün yaratıcılığınız ve zekanızı ön plana çıkaracak işler peşinde olacaksınız. İş yaşantınızda öfkenizle başa çıkmayı öğrenmelisiniz. Olayları fazla abartma huyunuz, sizi zor duruma düşürüyor. Duygularınızı doğru yönlendirmelisiniz.

AKREP:

Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için, önünüzde güzel fırsatlar var. Çevresel ilişkilerinizde geleneksel olayların karşınıza çıkması, yapacağınız bir çok konunun gelişmesini önleyebilirsiniz. Bugün, ayrıntılara dikkat etmelisiniz. Duygusal konularda mistik davranışlar içindesiniz. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalısınız.

YAY:

Maddi konularda duygusal davrandığınız zaman kaybettiğinizi bildiğiniz halde, aynı hataları yapmaktan vazgeçmiyorsunuz. Bugün Ay bilinçaltınızı etkiliyor ve geçmiş ve gelecek muhasebesi yapıyorsunuz. Akıllı olduğunuz bir gerçek fakat önsezilerinizin sizi yanıltabileceği bir gün içindesiniz. Kendinizi dizginlemelisiniz.

OĞLAK:

Yakın ilişkilerinizi yeniden irdelemelisiniz. Bugün, dengeli davranmaya çalışırken, maddi konularda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Hiç kimseye ileri vadeli sözler vermemelisiniz. Finans konuları ile ilgili değişik düşüncelere sahipsiniz fakat, aklınızdan geçenleri paylaşma konusunda çekimser davranıyorsunuz.

KOVA:

Ay tepe evinizde ilerliyor ve mesleki konularda kendinizi hazır hissettiğiniz konular var ve . dışa yansımayan fakat, sadece kendinize itiraf edebildiğiniz hisleriniz için hiç kimseye hesap vermek istemiyorsunuz. Toplumsal olaylara tepkisel davranmak yerine,  sezgisel yaklaştığınız zaman çok daha başarılı oluyorsunuz.

BALIK:

Bilinçli karar vermek için beklemeyi tercih ediyorsunuz. Öz değeri olan duygulardan yana olmanız çoğu kez yanlış anlaşılmanıza neden oluyor. Ay’dan, olumlu etkiler alıyor ve girişimci yönlerinizi ortaya koyabilecek çalışmalar içinde bulunmayı arzuluyorsunuz.. Ayaklarınızla ilgili yaşadığınız problemler canınızı sıkabilir