BUGÜN  DOĞANLAR

Hedefleri belirlidir. İçgüdüleriyle hareket ederler.. Derin bir anlayış ve hayatı sorgulayan bir yapıya sahiptirler. Kişisel davranmaktan hoşlanırlar. Maddi konularda isteklerini kişisel çabalarıyla elde ederler. Yaşamlarında geç yapacakları evlilik, onlar için karlı olacaktır.. Gururlarına düşkündürler. Otoriter yapıları yüzünden çevresel sorumlulukları oldukça yoğundur. Kolay öfkelenmezler fakat, kırıldıkları zaman da, asla geriye bakmazlar. Organizasyon kabiliyetleri çok fazla gelişmiştir. Kazanç konularında yöntemli olarak, planlanmış değişik düşünceleri vardır. Maddesel konularda şanslı kişilerdir. Beklentilerinin uzak yollardan gelebilecek fırsatlarla genişleyebileceğini düşünürler..  Yaşamla ilgili beklentileri ütopik,  yabancı kültürlere karşı ilgileri çok fazladır.

KADINLARI:

Çalışkan hırslı ve keskin bir zekaya sahip oldukları için, yaşamda başarılı olmak için her türlü nedenleri vardır. Duygusal yaşamları oldukça karışıktır. Bekledikleri sevgiyi bulmaları çok zordur Olayları abartarak anlatırlar. Maddi konularda şanslarına güvenirler. Bilinçaltlarında adalet duyguları çok gelişmiş olduğu için , vicdanlarının kabul etmediği hiçbir şeyi onaylamazlar.

ERKEKLERİ:

Güler yüzlü bir karakterleri vardır. Hem sosyal, hem de iş konularında dürüst ve adaletli davranırlar.. Sinirli ve huysuz oldukları zaman zor kişilerdir. Bilgiye meraklı ve onu kullanma konusunda kararlı oldukları için çevrelerinde daima yapıcı fikirleriyle dikkat çekerler. Mükemmel bir hafızaları vardır. Bilgileri titizlikle saklar ve analiz etme konusunda başarılıdırlar.

ÇOCUKLARI:

Sakin fakat akıllı çocuklardır. Yorumlarını kendilerine sakladıkları için, çevresine ilgisiz gibi dururlar. Aniden aklına geleni söyledikleri zaman, çevrelerini hayretler içinde bırakırlar. El ve akıl becerileri yüksektir. . Sevdiklerine çok düşkündür. Yalnız kaldıkları zaman, kendilerini huzursuz ve mutsuz hisseder, ebeveynlerinden ayrılmak istemezler.

GÜNÜN  YORUMU:

İdeallerimizi sevdiklerimizle birlikte ortaklaşa geçekleştirebiliriz. Bazılarımız yatırım konusunda şanslı olacaklar. Parasal kazançların olumlu geliştiği bir gün. Sevdiklerimiz adına geçekleştireceğimiz aktiviteler bizi meşgul edecek. İktidar hırsımız ön plana çıkıyor. Sevdiklerimiz tarafından fevrilikle suçlanabiliriz. Kişisel zevklerimizde aşırılıklar ve abartılar söz konusu. açık olacaktır.

GÜNÜN RENGİ:

Kemik, beyaz, saman sarısı,gri mavi

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Limon Çiçeği, sardunya, zambak

GÜNÜN KOKUSU:

Kakao, vanilya, tarçın

KOÇ:

Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Düşündüğünüzü şeyleri gerçekleştirmek istiyorsanız, gerekli enerjiyi toplamalı ve birlikte çalıştığınız kişilerden yardım almalısınız. Verdiğiniz sözleri yerine getirmeye çalışmanız, sizde gerginlik yaratabilir. Sistemli hareket ettiğiniz müddetçe, hedeflerinizi belli bir noktada yaklaşacaksınız.

BOĞA:

Bugün enerjinizi dikkatli kullanmalı ve çalışma yaşantınıza belli bir denge getirmelisiniz. Üst yöneticilerinizle aranızda güçlü duygusal bağların gelişmesi ve onlarla işbirliği içinde hareket etmeniz, sizin için olumlu bir aşama olacak. Pratik yönlerinizi ön plana çıkarmalısınız. Yeni tanışacağınız kişilerin finans konuları ilginizi çekebilir.

İKİZLER:

Çevrenizdeki olayları sorgulamanız ve etkilenmenize rağmen, etrafınıza yansıtmak istemiyorsunuz. Bilinçaltı düşünceleriniz yeniden yapılandırmalısınız. İçsel sesinizin yanıldığı noktalarda mantığınız size yardım edecektir. Gözünüzden kaçan birçok ayrıntıyı yeniden düşüneceksiniz. Arkadaşlarınızın ev değiştirme sorunları için, sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler.

YENGEÇ:

Sezgilerinizi yüzünden her şeyi farklı algılıyor ve bu özelliğinizi karşı tarafa yansıtmak istemiyorsunuz. Araştırdığınız konular üzerinde tekrar düşünmeniz zaman kaybettiriyor. Ay’ın bulunduğu konum, yaşamınızla ilgili değişimlere hazır olsanız bile, uygulamak için zemin bulamıyorsunuz.

ASLAN:

Bugün, hayal gücünüzü mükemmel çalışıyor. Atılımlarınızla ilgili farklı planlarınız var. Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Eski dostlarınızı aramalı ve onların desteklerini istemeli, bugün kendinizi güçlendirmelisiniz. . Her şeyi tek başınıza yapmanız çözüm değil.

BAŞAK:

Enerjinizi yükseltecek çalışmaların planı içindesiniz. Kendinize ve çevrenize olan sorumluluğunuzu inkar etmemenize rağmen, çevresel koşulların yetersiz kaldığını görmek sizi olumsuz etkileyebilir. Düşsel gücünüzü kurgulamaktan vazgeçin. Uzun zamandır bel ve boyun ağrılarınızın devam etmesi, sizi zor durumda bırakıyor.

TERAZİ:

Sizi yakından tanıyanlar için son derece farklı birisiniz. Onları çelişkiye düşürmekten hoşlanıyor gibi bir haliniz var. Kişisel özellikleriniz vurgulayan işlerden zevk aldığınız için, bugün, daha özgün ve cüretkar davranabilirsiniz. Çevresel ilişkilerinizde etkilemek istediğiniz kişileri kendinize mıknatıs gibi çekiyorsunuz.

AKREP:

Bugün, uzak yollarla ilgili bağlantılarınızın gündeme gelmesi, beklediğiniz gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Bugün, bazı takıntılarınızın esiri olmak istemiyorsanız, kendinizi değişik sosyal ortamlara atmalısınız. İlişkilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Kısa yollar ve küçük seyahatler söz konusu olabilir.

YAY:

Duygularınızı ve enerjinizi dostlarınızdan aldığınız önemli desteklerle büyütecek ve işinize daha olumlu sarılacaksınız. Bugün enerjinizi ortaya koyacak işler yapmak istiyorsunuz. Uzun süredir görmek istediğiniz dostlarınızı aramak için uygun fırsatlar yakalayacaksınız. Olaylara duygusal yaklaşmamalısınız.

OĞLAK:

Mars size gereken desteği verirken, Ay, duygusal bir gerginliği de, beraberinde getiriyor. Sizin iyi niyetli ve duygusal yaklaşımlarınız partnerinizde ters algılaması sonucunda birbirinizde enerji düşüklüğü yapacaktır.. .Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda savaş verebilirsiniz. Sizin olaylara katı bir tutum içinde yaklaşmanız, çatışmalara neden olabilir...

KOVA:

Çevrenizin vazgeçemediği bir kişilik haline geldiniz. Unuttuğunuz olayların yeniden önem kazanması,sizin lehinize gerçekleşecek.. Enerjilerinizi birleştirerek birçok güçlüğün üstesinden gelebileceksiniz. Eski dostlarınızdan yardım alabileceğiniz bir gün içindesiniz. Bugün kan bağı olduğunuz kişilerle bir araya geleceksiniz

BALIK:

Bugün, akşam saatlerinde dostlarınızdan ilginç haberler alacak  ve kendinizi ruhsal anlamda rahatlamış hissedeceksiniz. Onlarla konuşmak motivasyon gücünüzü arttıracak.Ailenizin de bulunacağı özel toplantıları tercih ediyor olmanız, sizin sahiplenme duygunuzu tatmin etmeleri, hoşunuza gidiyor.