BUGÜN  DOĞANLAR:

Değişken fakat iyi niyetli bir karaktere sahiptirler.İçgüdüleri kuvvetli, idealist ve hayal gücü yüksek kişilerdir.Artistik yetenekleri çok gelişmiştir. Yaşam boyunca üstün başarılar peşinde olacaklardır.Aşırı duygusal olmalarından dolayı,sinir sistemleri çok hassastırlar. Orijinal yapılarından dolayı araştırmaya ve yeni olaylara meraklıdırlar. Sıra dışı yaşamaktan hoşlanırlar.İyi veya kötü daima içsel seslerini dinlerler. Konuşkan ve huzursuz yapıları yüzünden sürekli hareket halindedirler. Çekici ve gururludurlar.. İyi bir organizatör olmalarının yanında mantıklı ve realistlerdir. Olaylara dikkatli yaklaşırlar ve araştırmacı yönleriyle hareket ederler.Enerjilerini kontrol altına aldıkları zaman, karşılarındaki kişileri kolay bir şekilde ikna ederler. Kafalarında bitmeyen sorular vardır.

KADINLARI:

Aşkta duyguları ve mantıkları arasında belli bir denge vardır. Zeki pratik ve esprilidir. Empati yetenekleri çok gelişmiştir.Sezgi gücü, diğer kişilere benzemeyen bir farklılık verir. Algılamaları güçlüdür.Düzenlerinin bozulmasından hoşlanmazlar.Duygusal sevimli ve insancıldırlar. Sanatsal olaylar ilgi göstereceği konular arasındadır

ERKEKLERİ:

İnatçı yapıları oldukça belirgindir. Entelektüel zekaları ve konsantrasyon yetenekleri iyidir. Dikkat çeken cazibeleri ve bağımsız hareketleri, onları bulundukları toplulukta farklı kulvarlara getirir. Parlak ve sevimli yönleri ile de değişik bir hava estirirler. Gözlemci ve araştırmacı yapısı, ona farklı bir statü kazandırabilir. Meslek konusunda seçici ve detaycıdır..

ÇOCUKLARI:

Zeki ve kaprisli çocuklardır. Kendi istekleri çok önemlidir. Baskıdan nefret ederler. İnatçı ve sevimlidirler. Düşüncelerinde ve zevklerinde ısrarcıdırlar.Yemek konusunda seçicidirler. Daha küçük yaşlarda ne istediklerini çok iyi bilirler. Bebeklik yıllarında ebeveynlerini çok üzerler.

GÜNÜN YORUMU:

Bugün yoğun bir tempo vermektedir. Birçok anlaşmaların altına imza atacaklar. Bugün daha fazla sanatsal faaliyetlere yakın olacağız. Gizemli olaylar ilgimizi çekerken, sıra dışı konuşmalardan hoşlanacağız. Bazılarımız enerjimizi kullanma konusunda aşırıya kaçabilir ve istemediğimiz sözler verebiliriz. Bilinç altı yapılanmamız farklı seyrediyor. Mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız..Resmi daireler ve kamu yönetiminde üstü kapalı ihaleler söz konusu olacaktır. Güven duygusuna dayalı konular gündeme gelecek.

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Akasya, begonya, sümbül

GÜNÜN RENGİ:

Mavi, sarı, krem, beyaz

GÜNÜN KOKUSU:

Gardenya, misk, amber

KOÇ:

Çevrenizle ilgili çalışmalarda kendinize yeni bir tarz oluşturmak isteyebilirsiniz. Bugün, maddesel kaynaklar arayışı içinde olacaksınız. Yaşam kalitenizi yükseltmek için araştırmalarınızı organize etmek istiyor ve görüşlerinizi çevrenizle paylaşmak adına başlattığınız çalışmalardan olumlu sonuçlar alıyorsunuz.

 

BOĞA:

Duygularınızın özel bölümlerini hiç kimse paylaşmak istemiyorsunuz. Bugün iş yerinizde bazıları için sır olacaksınız. Olaylara yorum getirmek istemiyorsunuz. Yapacağınız çalışmalarda, aile içi olaylar sizi fazlasıyla meşgul ediyor. Kesin çözüm için gerekli zamanı kendinize tanırsanız, daha sağlıklı karar verirsiniz.

İKİZLER:

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ve sevecen yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Evlik ve beraberliklerinizle ilgili konulara yumuşak ve saygılı yaklaşmak niyetindesiniz.Bugün, çevrenizle ilgili bir takım sorunlarda sizin görüşlerinizi almak isteyecekler, Her zamanki gibi uzlaştırıcı davranarak, kişiliğinizi ortaya koyacaksınız.

 

YENGEÇ:

İnandığınız her şeyi sonuna kadar hırsla götürüyorsunuz. Bugün, her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalacaksınız. Bir çok kısa yollar söz konusu olabilir. Görüşeceğiniz kişileri fikirlerinizle etkilemeniz çok kolay olacak ve onlardan, ileriye yönelik sözler alabilirsiniz.Güven duygusunun önemli olduğunu çevrenize göstermelisiniz.

ASLAN:

Derin ve araştırmacı yapınızı daha da, derinleştirme ihtiyacı içindesiniz. Bugün,ele aldığınız her konuyu irdelemekten yorulabilirsiniz. Arkadaşlarınız bazı önemli sorunlarını sizinle paylaşmak isteyeceklerdir. Onlara vereceğiniz her türlü öğütlerde aşırıya kaçabilirsiniz. Özgürlüklerine yorum getirmezseniz, sonuç olumlu olacaktır.

BAŞAK:

Güne keyifsiz başlasanız bile, akşam saatlerinde daha mutlu olacağınız olaylar gündeme gelecektir. Arkadaşlarınızdan alacağınız teklifleri ret etmeden önce düşünmeli ve hızlı karar vermemelisiniz. Bazı konularda partnerinizin de, fikirleri söz konusu olacaktır.Karşılıklı çatışma içine girmeden sonuca gitmeyi denemelisiniz.

TERAZİ:

Bugün sağlıklı yaşam konusu gündeme gelebilir ve birçok diyet çeşitlerini gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla paslaşmanız gereken konular söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda aktif çalışmalarınızla dikkat çekeceksiniz. Sadece kendi fikirlerinizin doruluğuna inanıyor ve yaptığınız her şeyi inanarak savunuyorsunuz.

AKREP:

Kişisel değerlerinizin farkında oluşunuzdan dolayı, çevrenizde tepki oluşturacak olayları kendinize çekiyor ve sonrada kendinizi mutsuz ediyorsunuz. Kendinizi ve etrafınızı yargılamaktan vazgeçin ve her şeyi olduğu gibi kabul etmesini öğrenin. Bugün Ay’ın konumundan dolayı oldukça huzursuzsunuz.

YAY:

Siz her zaman doğal olmaktan yanasınız. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz.Mesleki anlamda başarınızı çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanmakla sağlıyorsunuz. Son günlerde dostlarınızın size  aşırı bir şekilde yüklenmelerine  izin vermemeli ve  olaylara hakim olmalısınız.

OĞLAK:

Ailenizin her türlü sorunu sizin için önemli bir konu haline geliyor. Bugün onlarla ortak estetik ve artistik yönlerinizi ortaya çıkaracağınız yeni olaylar gündeme gelecektir. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı evinizde ağırlayacaksınız. Evliliğinizi ve ilişkinizle ilgili özel duygularınız ön plana çıkacaktır. Yaşamınızı kolaylaştırmak istiyorsunuz.

KOVA:

Olayları incelemekten hoşlandığınız için, bugün çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmak ve hiç kimseye gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteklerin önemli olduğunu farkındasınız.

BALIK:

Yaptığınız işlerin alt yapısına çok önem veriyorsunuz. Başlattığınız organizasyonların ilginç gelişmesi size bağlı bir durum. Bugün Ay’ın konumu, çalışma yaşantınızda renkli bir performans sunuyor. Mal alım ve satımıyla ilgili projeleriniz gündeme geliyor. Merkür giderken dikkatli olmalısınız.