Kadrosundaki yerli oyunculardan yüksek düzeyde verim alan Trabzonspor, Bursaspor’un başarılı ismi Ozan İpek’i de istiyor. 
Bordo – mavili takımın yıldız oyuncusu Burak Yılmaz’ın milli takım kampında Ozan’a, “Bize gel, şampiyon olalım” dediği iddia edildi.

Spor Toto Süper Ligi’nde yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle yerli oyuncularından yüksek düzeyde yararlanmaya çalışan Trabzonspor, Bursaspor’un başarılı ismi Ozan İpek’e kancayı taktı. 
Bu sezon ligde istediği seviyeye gelemeyen Ozan İpek’le milli takım kampında konuşan Burak Yılmaz’ın başarılı oyuncuya, “Bize gel şampiyon olalım” dediği ileri sürüldü. Ozan İpek’le iyi arkadaş olan Burak’ın, Bursasporlu futbolcuya, “Devre arasında bize gelsen takımımıza çok ciddi katkı yaparsın” dediği, Ozan’ın ise, “Sözleşmem devam ediyor. Bu konuda benim bir şey söylemem doğru olmaz” ifadelerini kullandığı belirtildi. Bu arada teknik direktör Şenol Güneş’in de Ozan İpek’i kadrosunda görmek istediği ifade edildi. Volkan Şen’in transferi konusunda sezon başında el sıkışan Trabzonspor ile Bursasporlu yöneticilerin, Ozan İpek'in olası transferi konusunda da anlaşma imkanlarının yüksek olduğu belirtildi.