Dizinin son bölümünün ardından izleyicilerini merakta bırakan bir anda biten dizinin yeni bölümünde ne olacağını merak ediyor musunuz?

52.bölümde diziye eklenen ve diziden ayrılan isimler bulunuyordu. Diziye eklenen isimler arasında ilk olarak “Bir Bulut Olsam”, “Şeref Meselesi” gibi dizilerden de tanıdığınız Şükran Ovalı olurken diğer isim ise “Melekler Korusun”, “Avrupa Yakası” ve “Yalan Dünya” dizisinin sevilen isimlerinden Hümeyra Akbay oluyor. İki başarılı oyuncunun diziye eklenmesi sırasında dizinin başrol oyuncusu olan Nurgül Yeşilçay’ın diziden ayrılma kararının etkili olup olmadığı konusunda tam bir bilgi bulunmuyor. Diziye eklenen yeni isimlerin oynayacağı karakterler ise şu şekilde oluyor: Hümeyra Akbay dizide ki Dilara rolünün annesi olurken Şükran Ovalı ise psikolog rolü ile sevenlerinin karşısına Star TV ekranlarında çıkmaya hazırlanıyor.

53. bölüme eklenen isimler ile birlikte diziden heyecan eksilmiyor. Nurgül Yeşilçay’ın dizide ölümünün ardından dengeler değişiyor. Ozan ve Cansu annelerinin hamile olduğunu öğreniyor. Üstelik annelerinin babasının düşmanından hamile olduğunu da öğreniyorlar. Buna karşılık annelerini affedebilecekler mi? Peki, Dilaranın şimdiki hamlesi ne olacak? Kızlar annelerine verdiği sözü tutacaklar mı? Cihan köşke geri dönecek mi? Gülserenin ölümünün ardından Cihan ve Dilaranın arası nasıl olacak? gibi pek çok sorunun cevabı yeni bölüm ile karşınıza çıkıyor. Canlı TV izleme portallarından takip edebilirsiniz.

Dilara hamileliğin ardından karnının iyice belirginleşmesi üzerine Cihandan yardım isteyen Dilara beklediği yardımı görebilecek mi? Cihan Dilaranın Harundan kurtulabilmesi için Dilara ile evlenmeyi göze alıyor. Bunun ile de kalmayıp Ozan barda bir kavgaya karışır ve bu sırada Ozana yardımcı olan kişi Özkan oluyor. Ozan ile Özkan’ın omuz omuza yaptığı kavgadan görüntüler ve kavga hakkındaki ayrıntılı bilgilere de bu bölümde ulaşacaksınız. 53. Bölümde Nurgül Yeşilçay’ın diziden çıkması ile birlikte dengeler tamamen değişiyor. Dilara için bu durum iyi olmuş olsa bile kızları ve Cihan için aynı durum söz konusu değil. Rahmi Cansu ile sevgilisinin ayrılması için Cansunun sevgilisinin annesine para teklif ediyor. Ancak Cansunun sevgilisi bunu öğrendiği zaman yüzleşmek için eve gelir. Doğuş yayın grubuna bağlı NTV haber kanalının magazin kuşağında bölüm özetlerini de takip edebilirsiniz.