Sabah Gazetesi'nden Yüksel Aytuğ'un, 'İçerde neler oluyor?' başlıklı yazısı şöyle:
"Okurlarımız, milyon dolarlık bütçeli dizilerde yapılan maddi hatalara artık tahammül edemiyorlar. Enis Uğurel adlı okurumuz da İçerde adlı dizide rastladığı hataları sıralamış:


"Yüksel Bey merhabalar, dizilerde birçok hata gözüme çarpmasına rağmen ilk defa böyle bir konu için yazıyorum ama artık yapımcıların insanları enayi yerine koymasına dayanamıyorum. Şimdi gelelim konumuza...
Show TV'de yayınlanan İçerde dizisinin ABD yapımı, Leonardo DiCaprio ve Matt Damon'ın başrollerini paylaştığı Kelebek filminin kopyası olduğunu soylememe gerek yoktur herhalde. Ancak bir iş yapılıyorsa bunun da en azından daha az hatalı yapılmasını beklemek bir sinemasever olarak hakkım.

Bu dizinin 10.10.2016 tarihinde yayınlanan dördüncü bölümünün 57'nci dakikasında; Sarp, Melek'e SMS yazıyor. Ekranda görüldüğü üzere 'Çıktım geliyorum' yazıyor ve gönderiyor. Gönderildiği saat ise 20.02 olarak görünüyor. Melek, mesaj sesi geldiğinde telefonu eline alıyor ve ekranda saat 16.05 olarak görünüyor. Anında mesajı açıyor ve okuyor. Bu arada bizler de mesajı okuyoruz ve afallıyoruz. Çünkü aynen şöyle yazıyor: 'Ben çıktım geliyorum.' Hatta mesajı okurken saat yine 16.07 olarak görünüyor.

Şu anda İçerde dizisinin devamını seyrediyorum, hataları aynen devam ediyor. Ben de sanmıştım ki sadece bir hata var. 59'uncu dakikada Sarp, Melek'i arıyor. Sarp'ın telefon saati 22.47, Melek cevap veriyor 16.08, yani Mert SMS yazalı iki saat 45 dakika olmuş ama Melek'te bir dakika geçmiş! Hadi diyelim ki farklı ülkedeler, aradaki saat farkı SMS'lerde yaklaşık dört saat. Ee peki aradığında niye 5.5 saatlik, farklı ülkede değiller? Yani bunlar nasıl iş yapıyorlar anlamadım. Tahminim, kanallara gönderirken kendileri seyretmiyorlar ya da 'Biz fark ettik ama bir daha uğraşmaya değmez, nasıl olsa kimse anlamaz' diye düzeltmeleri yapmadan yayınlanmak üzere gönderiyorlar. Seyirciye biraz daha saygı lütfen!"