Magazin dünyası son günlerde Türk sinemasının unutulmaz aktörü Kemal Sunal’ın kendi izinden giden oğlu Ali Sunal ile 7 ay önce Bodrum’da evlendiği Gökçe Bahadır’ın sürpriz boşanma kararını konuşuyor. Bir ay önce Sunal’ın “Beşer Beşer” isimli dizisinde beraber kamera karşısına geçen, her yerde mutluluk görüntüleri veren çiftin birkaç hafta içinde aldığı boşanma kararı başta aileleri olmak üzere herkesi şaşırttı. Baba evine dönen Gökçe Bahadır, boşanacaklarını açıkladıktan sonra Ali Sunal da 4 yıldır beraber olduğu Bahadır ile ayrılığının şiddetli geçimsizlikten kaynaklandığını belirtti ve “Dört senemi geçirdiğim Gökçe Bahadır ile evliliğimizi yürütmeye çalıştık ancak süreç sonunda anlaşarak ayrılma kararı aldık. Bu süreç ikimizin arasındaki anlaşmazlıklara bağlıdır.
Beraber geçirdiğimiz kıymetli zaman için öncelikle Gökçe’ye ve yanımızda olan bütün dostlarımıza teşekkür ederim. Yanıltıcı bilgilere itibar etmemenizi rica ediyorum. Her ikimiz için de hassas olan bu süreçteyiz” açıklamasını yaptı.
Çiftin ayrılığıyla ilgili dün şok bir iddia ortaya atıldı. Ayakligazete.com’un iddiasına göre Bahadır, Ali Sunal’ı Tuzla’daki Marmados Sitesi’ndeki yazlığında şarkıcı U.U. (transeksüel şarkıcı Utku Uysal) ile bastı ve ardından ayrılık kararı aldı. Sunal da 8 aydır ilişkisi olduğu şarkıcıyla basıldığı duyulmasın diye ayrılmayı kabul etti ve bu ilişkisini basına duyurmadığı için de açıklamasında Bahadır’a teşekkürlerini iletti.

“Günahımızı alırsınız”
Evlilikle ilgili büyük hayal kırıklığı yaşadığı ve çok mutsuz olduğu belirtilen Gökçe Bahadır sessizliğini korurken Ali Sunal ise ortaya atılan bu şok iddiayı kesin bir dille yalanladı. Sunal “Biz de çok üzgünüz ama ayrılığımızda ne bir şiddet, ne bir ihanet yok. Hatta bağırma bile yok.
Ayrılığımızın altında hiçbir şey aranmasın. Ayrılık sürecimiz öyle bir gelişti ki, bir şey var gibi duruyor ama inanın bir şey yok. 10 sene sonra da bir şey çıkmayacak. Tek arzumuz da başladığımız gibi kaliteli düzgün ve samimi bir şekilde bitirmek. Eğer altında bir şey olduğunu düşünürseniz sadece günahımızı almış olursunuz. Gökçe’ye teşekkür etmemin altında bile bir şey aranıyor, çok yazık. Hakikaten Gökçe’ye bana yaşattığı her şey için teşekkür ederim. Çünkü çok güzeldi. Anlaşmazlıklar oldu, yürümeyeceğini anladık ve gayet medenice bitirdik. Hiçbir tartışma olmadan, gayet medenice ve üzülerek bu sonuca vardık. Anlaşmalı olarak boşanacağız, hukuki sürecin başlamasını bekliyorum” diye konuştu.

“Ben hâlâ seviyorum”
Gündeme getirilen eşinin kendisini yazlıkta basma iddiasıyla ilgili ise Sunal, “Bu konuda konuşmuyorum. Niye böyle bir haberin yapıldığını anlamıyorum. Ben 3,5 sene Gökçe ile beraber olacağım. Sonra bir başka aşk ilişkisine başlayacağım. 2 ay sonra da Gökçe ile evleneceğim öyle mi? Ben neyim ya! Bunun hiçbir doğruluk payı yok. Bu iddiaya da kimsenin inanacağını düşünmüyorum” dedi. Şarkıcı Utku Uysal’ın cinsiyet değiştirdiği hatırlatıldığında da “Kimse kim ben bunu konuşmuyorum. O nasıl bir kişi, bu nasıl bir kişi bilemem, onlarla ilgili yorum yapamam” şeklinde konuştu. Sunal, eşiyle mal paylaşımını nasıl yapacakları konusunda soruya ise “Anlaşmalı bitireceğiz. Aramızda bu konuda bir sorun çıkmaz. Ben hâlâ seviyorum” yanıtını verdi.