Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, Hatay’ın İskenderun ilçesinde açık hava konserinde sahne aldı.
Ortaç’ın Casmin Otel’de gerçekleşen açık hava konserine çok sayıda vatandaş katıldı. Ortaç’tan önce Hatay’ın yerel sanatçısı Emirhan ve pop müziğin ünlü isimlerinden Ebru Polat sahne aldı. Saat 23.30’da sahneye çıkan Serdar Ortaç, ilk olarak ‘İki Deli’ şarkısını seslendirdi. Ortaç’ın şarkılarına eşlik eden dansçılarıysa sahne şovuyla beğeni topladı.
1994 yılında çıkardığı ’Karabiberim’ albümünden 18’inci albümü ’Gıybet’e kadar çıkardığı bütün albümlerindeki sevilen parçalarını hayranlarıyla seslendiren Ortaç, ilgiyle izlendi. Ortaç’ın romantik şarkılarına ise izleyenler cep telefonlarının ışıklarıyla eşlik etti.
Sempatik tavırlarıyla da beğeni toplayan ünlü sanatçı, 45 yaşından sonra evlendiği için hayranlarından alkış istedi. Hayranlarına annesinin Türkiye’nin en güzel kadınlarının esmer olduğunu söylediğini kaydeden Ortaç, “Anne, baba diyor ki esmerlerden vazgeçme. Ama ben sarışın bir kadınla evlendim. Ama en azından evlendim. 45 yaşından sonra evlendiğim için bir alkış rica ediyorum kendime” dedi.
Ünlü sanatçı, yaklaşık 2 saat boyunca seslendirdiği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
(İHA)