Magazin dünyasının ünlü isimleri, ‘Trafik Güvenliği Medya Ödül Töreni’ndeydi ve bu kez trafik konusundaki duyarlı tavırlarıyla ödül aldılar. Kliplerinde emniyet kemeri takarak trafik bilincine vurgu yapan Demet Akalın, 
Gökhan Özen ve Ferhat Göçer’e İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu teşekkür plaketi verdi.

GEecede konuşan İstanbul Valisi Mutlu, “Günümüzde en büyük okul televizyon oldu. Sanatçılar ve yayıncılar insanları eğitmeye başladı” dedi. ‘Karadayı’ ve ‘Seksenler’ dizilerinin yapımcıları ve oyuncuları da gecede ödüle layık görüldü. 

FARKINDALIK ÖDÜLLERİ

Klip ve dizilerinde kurallara uyan şarkıcı, yapımcı ve oyunculara verilen ‘Trafik Güvenliği Medya Ödülleri’ sahiplerini buldu

Emniyet Genel Müdürlüğü, Radyo Televizyon Üst Kurulu ve Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün işbirliğiyle trafik bilincinin artırılması amacıyla gerçekleştirilen ‘Trafik Güvenliği Medya Ödül Töreni’ önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı. 
Geceye ödül vermek üzere; Emniyet Genel Müdürlüğü  Trafik Eğitim ve Araştırma Daire Başkanı  Yusuf Avan, RTÜK Başkanı Prof Dr. Davut Dursun, Basın  Yayın Enformasyon Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu da katıldı.
Törende, kliplerinde emniyet kemeri takarak trafik bilincine vurgu yapan  Demet Akalın, Gökhan Özen ve Ferhat Göçer’e  Vali Mutlu, teşekkür plaketi verdi.
Trafik bilincine vurgu yaptığı için ödüllendirilen Ay Yapım imzalı ‘Karadayı’ ve Mint Production yapımı ‘Seksenler’in yapımcı ve oyuncuları da gecede hazır bulundu.

GÜVEN GÜLDÜRDÜ

1984 yılında uygulamaya geçilmesine rağmen, farkındalık yaratmak için ‘Seksenler’de emniyet kemeri kullandıklarını söyleyen Birol Güven’in “Bir dahakine buraya ‘Muhteşem Yüzyıl’ ekibini bekliyoruz” demesi salonda kahkahalarla karşılandı


MESUT YILMAZ