ESPİRİ YAPTIM APTALLAR ANLAMADILAR

YAPTIRDIĞI mamografi taramasının ardından internetteki köşesinde “15 dakika eviriyorlar, çeviriyorlar, uzatıyorlar. Yüzlerinde sıfır ifade. Bu kontroller 15 günde bir olsa, memeler dizlere iner” yazan Hülya Avşar, köşe yazarlarının eleştiri oklarına hedef oldu.

 Avşar, yazısında espri yaptığını söyleyerek kendisini savundu: “O yazıyı yazmamdaki amaç, meme kanserine dikkat çekmekti. ‘Ben gidip mamografi çektirdim, siz de gidip çektirin’ demek istedim. Bunun altında bir espri var. Zeki olanlar anladı ama aptallar anlamadı. Gündeme gelmek isteyen köşe yazarlarının hepsinin aptal olduğuna karar verdim. Beni takdir etmeleri gerekirken, eleştirdiler.”                

SANAL SOHBETLER BANA GÖRE DEĞİL

GEÇTİĞİMİZ cuma gecesi “Beyaz Show”a konuk olan Candan Erçetin, sosyal paylaşım sitesi Twitter’ı kullanmadığını açıkladı.

Twitter’ı hiç görmediğini belirten ünlü sanatçı, “Sanal ortamda arkadaşlık kurmak yerine zamanımı gerçek arkadaşlarımla geçirmeyi tercih ederim. Sanal sohbetler bana göre değil” dedi. Programa telefonla bağlanan İzel de Erçetin’in vefalı bir arkadaş olduğunu söyledi: “Candan benim çok eski dostum. Yıllar önce Bodrum’da bir kulüpte program yapıyordum. O zamanlar ankesörlü telefonlar vardı. Candan gece beni arayıp ‘Ne yapıyorsun’ diye sordu. ‘Parmağım kırıldı, kolum komple alçıda’ dedim. O gece otobüse binmiş, sabah yanımdaydı. Bir hafta bana baktı, beni iyileştirip öyle döndü.”

Beyazıt Öztürk’ün sunduğu programa Candan Erçetin’in yanı sıra spiker Nazlı Tolga ve oyuncu Burak Özçivit de konuk oldu. 

 

AYNI MEKANLARDA 'GARİP TESADÜF'

Melike İpek Yalova’yla ikinci kez görüntülenen Sergen Yalçın, yine aynı açıklamayı yaptı: “Tesadüfen karşılaştık.”

GEÇTİĞİMİZ günlerde bir mekânda yan yana masalarda otururken görüntülenen Sergen Yalçın ve “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin Prenses Isabella’sı Melike İpek Yalova, önceki gece de Nişantaşı’ndaki Sess’te objektife takıldı. Çıkan aşk haberleri üzerine “O gece tesadüfen karşılaştık” diyen Yalçın, önceki gece de aynı açıklamayı yaptı. Mekândan gece geç saatlerde, birlikte eğlendiği Saba Tümer’le ayrılan Yalova, soruları yanıtsız bıraktı. Onlardan yaklaşık 15 dakika sonra çıkan Yalçın ise “İçeride Melike Hanım’la beraber miydiniz?” sorusuna “Neden böyle yakıştırmalar yapıyorsunuz? İçerisi çok kalabalıktı. Tesadüfen karşılaştık” yanıtını verdi. Yalçın’ın futbol oyadığı dönemdeki takım arkadaşı Tümer Metin’in “Sergen bekâr bir adam. Biriyle olması gayet normal” açıklaması ise kafaları karıştırdı. 

HİNDİSTAN'DA ÖDÜL KAZANDI

YÖNETMEN Özcan Alper’in ikinci uzun metrajlı filmi “Gelecek Uzun Sürer”, 9-16 Aralık günleri arasında Hindistan’da düzenlenen 16. Uluslararası Kerala Film Festivali’nde ödül aldı.

Ağıtlar üzerine araştırma yapan Sumru’nun ülkenin güneydoğusuna yaptığı yolculuğu konu alan yapım, FIPRESCI’nin (Uluslararası Sinema Yazarları Federasyonu) verdiği “En İyi Film” ödülünü kazandı.                  

GELİN OLDU

“Survivor Kızlar Erkekler” yarışmasının galibi Merve Oflaz, “Muhteşem Yüzyıl”la başladığı oyunculuk macerasına “Cezm-i Alem” ile devam ediyor.

Oflaz, ocak ayında Star TV’de ekrana gelmeye başlayacak dizi için geçtiğimiz gün gelinlikle kamera karşısına geçti.